in ,

Цецки, които няма да получат подарък за Коледа

Коледа наближава, брато. Без значение дали още вярваш или не в Добрия старец, всеки очаква да намери подарък под елхата. Но дали всички са слушали през годината? Едва ли, знаем се, за други сме направо убедени. От 2017 година насам намираме начин да се сдобием с Черния списък на Санта Клаус. В него фигурират непослушните Цецки. Тук сме да ги предупредим отсега. Че от големи надежди най-много боли!

Нина Димитрова

Тя няма нужда от нищо, брато. Тя си има Боби Манекена, живее в Монте Карло, ходи само на ВИП събития. Филип Плейн й е пръв приятел. Носи дрехи на дизайнера, които още не са дори на витрината. За сметка на това Дядо Коледа не планира да й донесе нищо. Изгледал й е всички публикации в интернет. Едвам спрял Рудолф да не си избоде очите. Страшна работа било. Оттогава бил решен да не се отбива през Монако. Явно и Дядо Коледа й завижда. Има и още – Нина била в Лапландия по-рано през годината, но не пуснала лайф, за да направи реклама. Това преляло окончателно чашата.

Йорданка Фандъкова

Така и не успя да излезе от черния списък на Дядо Коледа. Всяка година има по една голяма пакост, заради която гори. Или ще прави ремонт на “Графа”, или зимата ще я изненадва. Сега Добрия старец е сърдит заради липсата на адекватна украса в София. Направо било кошмар, били думите на Санта-та. Обида за празника, подигравка с джуджетата. Освен това с тази Синя зона в целия център, на Дядо Коледа щяло да му излезе много дебело. Щял да оставя шейната в Студентски град и оттам пеша да посещава домовете. Бесен е и е твърдо решен, че и тази година няма да се прокрадне през комина на Йорданка.

Ива Николова

Добрите журналисти са мразени. Такава очевидно е и Ива Николова. Известна със своите прозаимни въпроси, остър ум и пълна независимост от партии, Ива ще остане с едната надежда за изненада от Добрия старец. Няма справедливост на този свят. Една от причините за решението на Дядо Коледа е, че Ивчето приличала досущ на Гринч. Останалото са спекулации.

Всички, снимали се на CAVO Beach

Всяко момиче, качила снимка от прословутия сламен тунел или както там го определят, ще остане с празни ръце. Дядо Коледа е разочараван от липсата на фантазия у днешните Цецки. Както и от липсата на разсъдък.

Саманта Джоунс

Заради отсъствието й в продължението на “Сексът и градът”. Честно казано и ние сме разочаровани. Не е същото. Пак си го гледаме, но без Саманта…

Благой Георгиев

Не знаем как е попаднал точно в този списък. Не намекваме нищо, а и не сме го писали ние. Има огромна черна точка пред Добрия старец. Има и сериозна причина. Докарал голямо разочарование на феновете на “Левски” с някакъв английски турист, представен у нас за заможен бизнесмен с амбиции да спаси “сините”. Санта Клаус не разкрива от кой отбор е, но с намигване ни спомена, че цветът на дрехите му е за заблуда. Няма намерение да носи нищо на Благойчо, защото искал и да прави дете на Снежанка. Мръсник!

Кефи ли те?

Важно ли е подаръкът да е скъп?

Размерът има значение с Клифърд