in ,

Официално: Истинските елхи са отживелица

Понякога не са ни необходими учени от Харвард или Калифорнийския университет, за да достигнем до някакво прозрение. Анкита на сайта на Brato.bg ни е достатъчна, както и няколко откровени братоци и Цецки. Благодарим ви. 

Благодарение на вас се убедихме в нещо, което така или иначе подозирахме. А именно, че истинските елхи са отживелица. Все по-рядко някой се решава да си купи дръвче за празниците. А едно време беше различно. Не сме кой знае колко стари, но не сме и млади.

240 души участваха в последното ни допитване, което бе формуларано така: “Каква елха имаш, брато/Цецке?” Цели 57% от анкетираните признаха, че тя е изкуствена. Тук ще кажем, че и нашата е такава. Може би пък сме спасили поне една гора с елхи и борчета, което не е лошо. Грета Тумберг харесва това!

Далеч по-впечатляващи обаче са едни други 31%, които изобщо нямат елха вкъщи. Това е наистина тъжно. Не съдим никого, но все пак е тъжно. Само 9% купуват все пак истинско дръвче, спазвайки традицията от детството, а други 3% правят най-доброто – имат такова на двора и го украсяват всяка година.

Кефи ли те?

Предколедни мемета като за понеделник

Тюлени подлагат пингвини на сексуален тормоз, брато