in , ,

ТОП 5 песни, заради които трябва да пуснем Северна Македония в ЕС

Почваме да се намесваме и във външната политика, брато. Политиците ни правят сечено на братята северномакедонци, които са се засилили да влязат в ЕС. От това ще има много позитиви. В момента не се сещаме точно какви, дееба, ама ше има сигурно.

Ше ходим до Скопие на кафе. Ше ходим до Охридското езеро да ловим риба. Те ше идват, ше се омешаме пак, както е било – така и ще бъде! Да бъде! И да пребъде!

Даваме ти топ 5 песни – нашият плейлист – заради тях трябва да пуснем Северна Македония в Европейския съюз. Братско отношение и кеф на буци. Пущай и слушай.

Първото парче е на Слаткара. Ебати добрия. Тоя нема слаба песен, стана на сто години и продължава да прави хитове. Още не е правил с Галена, Меди и Фики, така че все пак си имаме едно наум за него.

Тая втората на Слаткаристика е малко по-лирична. Може да ти се стори лигава, ти си кораво копеле и пиеш бира от седем сутринта. Боли те фара за чувствата. Така е. Евала!

2 Bona са любимата ни македонска рап група. Двама са, немат аутотюн, ако имат е малко. Точно тази песен ни запали по творчеството им. Верно е, че се повтарят някои работи, еднообразен ритъм, ама то не може вечно да си номеро уно.

Без тая песен за коронавируса няма как. Пеем си я всяка седмица и нема чао, братче. А, дано скоро дойде тва заветно чао.

Не можем да пропуснем и тази вечна песен, заради която македонците трябва да са в ЕС. Толкова пъти сме пили, яли и драли дрехи на “Македонско девойче”, че ни е срам даже да ги преброим.

Аре!

Със здраве!

Кефи ли те?

2022 година идва с нова порция Миньони (ТРЕЙЛЪР)

Този гол си заслужава да се види (ВИДЕО)