in ,

Работник на летище заспа в багажното отделение в Мумбай и се събуди в Абу Даби

На всеки му се е случвало да придреме на работа, брато. Някои откровено си заспиват и дори хъркат, имали сме такива колеги. Всичко обаче зависи от професията, която се води, че изпълняваш. Не е проблем, ако си на компютър, освен, ако не си в наблюдателна кула на летище. Е, историята ни отвежда именно на едно такова място в Мумбай. Там работник заспа в багажното отделение на самолет и отпътува за Абу Даби.


Товарачът беше открит при пристигането на самолета в Абу Даби. Умореното брато, признал с ръка на сърцето, че “решил да си почине за няколко минути, след като натоварил куфарите в багажното отделение и заспал”, обявиха от Генералната дирекция за гражданска авиация. Той се събудил при излитането на машината, но осъзнал какво е сторил, очевидно е подремнал още предвид дългия полет.

Медицинските прегледи показали, че здравословното състояние на работника, кандидат за служител на годината (това си го измислихме, разбира се) е добро и той бил качен на полет за Мумбай. Мъжът пътувал със същия самолет, с който пристигнал, но вече в пътническия салон.

Кефи ли те?

“Лошите момчета” вече и на анимация (ВИДЕО)

Гърми топ новина! Върнаха Фейсбук групата Брато общество