in ,

Театър преди Коледа – каним те на “Списък на всички страхотни неща”

Празниците наближават, брато. Време е да му отпуснеш края. Но не е необходимо първата ти асоциация да е ядене и пиене на маса. И това ще дойде, но нашият съвет е да заситиш сетивата си, да поглезиш душата си, да зеведеш Цецка на театър, да й покажеш, че имаш и други интереси, различни от FIFA и Висша лига.

Нашият приятел Милко Йовчев има моноспектакъл на 22 декември възнамеряваме да бъдем там. Първо, защото е талантлив и второ, защото знаем, че няма да съжаляваме. “Списък на всички страхотни неща” от Дънкан Макмилан е постановка, която ще ти напомни за редица причини, заради които си заслужава да се живее.

1. Сладолед
2. Воден пистолет

7. Хора, които се спъват и падат

Едно дете прави списък на всички страхотни неща, заради които си струва да се живее. Прави го, за да спаси майка си от непрекъснатите й опити за самоубийство. Детето пораства и се превръща във възрастен, но списъкът продължава да расте.

23. “Стъпка по стъпка”
24. Лютеница
26. Да пишкаш в морето без никой да разбере

Остава само да си вземеш билет от ТУК и да дойдеш на 22-и декември в Yalta Art Room от 19.30 часа. За останалото ще се погрижи Милко Йовчев, който си гледал бългаските филми “Стъпки в пясъка”, “Action” и “Спомен за страха”, а в YouTube можеш да го откриеш в канала “Ние, нашите и кучето”.

Кефи ли те?

Ето го новия жребий в Шампионската лига, “Реал” е прецакан

Велико: Мечка се бори с надуваем коледен елен (ВИДЕО)