in ,

Три места, които Анди Гарсия да посети у нас през уикенда

Анди Гарсия е в България, брато. Броди из центъра, слуша си музика и си пуши пурата. Истинско баро. Жалко, че не го срещнахме по улиците, но признаваме, че едва ли щяхме да го познаем. Той нас още повече.

Тук сме, за да му дадем 3 добри идеи какво да прави през уикенда, когато най-вероятно няма да участва в снимките на “Непобедимите 4”. Ако ти го видиш на улицата, прочети му този материал, разчитаме на теб.

1000 пАти


Очевидно Анди е любител на музиката, включваща духови инструменти. Предлагаме му най-отговорно да изслуша на живо “1000 пъти”. Жив хит, чиято слава е не по-малка от тази на “Кръстникът 3″. Къде точно да го направи не знаем, но сме сигурни, че с неговите възможности може да организира всичко за 15 минути. Ще е култово и тематично…”За непобедимите” ще звучи някак по-реалистично, отколкото досега. Ще му се отвори глътка и скоро след това ще връхлети я в БИАД, я в Студентски. И ще има още култови видеа с негово участие.

Мач от Втора лига

Сигурни сме, че бат Анди е любител на футбола и тежките нокаути. Тук сме с предложение от типа 2 в 1 – мач от  родния шампионат. Да се ориентира от Втора лига надолу, тия в елита вече мислят за ваканция и са лениви. Така ще загрее отлично за снимките на “Непобедимите 4”. В окръжната всички отбори са непобедими, защото дянат на бой и на пиенье. Формата им е вечна, а скучен мач от четвъртото ниво на родния футбол НЯ-МА! Г-н Гарсия няма да съжалява, ако отиде, напротив, ще има възможността да научи нови удари за ешкъна, в който участва.

Да се учи от Блатечки

Не е тайна, че Асен Блатечки е изгубил много от това, че е роден в България, брато. В противен случай щеше да е световна звезда. Това за него да изиграеш Жокера е фасулска работа. Къде, къде по-сложни роли има. Само на няколко метра от градинката, в която слуша уличен музикант, Анди Гарсия може да гледа на живо самия Блатечки. Няма значение от представлението, важното е да попие миг на гениалност, обвито със сериозна доза сексапил. Анди да седи и да си записва. Да изиграеш главната роля в  “Кръстникът 3” също е лесна работа, а и вероятно всичко ти е подсигурено. Я да го видим това американче как ще успее в “Стъклен дом”?

Кефи ли те?

Петък е: Забавни мемета от нета

Съдбата на света отново е в ръцете на Соник (ВИДЕО)