in , ,

Посрещаме Нова година в стила на Ориента с Килата и Аристос

Цела година ни беше петък вечер, брато, но отдавна вече не е баш така. Откакто COVID-19 се настани в ежедневието ни, партитата секнаха, забравихме да се веселим, говорим само за ваксини, маски и произволни на омикрон. А едно време какви партита имаше, ще разказваме някога на внуците, а те ще цъкат с език и ще ни гледат с недоверие. Така си беше, вервайте ни! Времената, в които живеем, ни доказаха, че трябва да създаваме спомени, за да им се радваме, когато нямаме възможност да правим това, което искаме.

Иде Нова година, а това е отличен повод за нещо подобно. Време е да облечем дрехата, за която цяла година отлагаме, защото поводът не е достатъчно добър. Време е да се заредим с малко повече оптимистично настроение за 2022 година и да натрупаме позитивни емоции. Да се съберем с хората, за които все нямаме време, защото бързаме, да се погледнем в очите и да си кажем “Наздраве”! Стига толкова лирически отклонения.

Ако все още не си наясно какво да правиш в новогодишната нощ, освен, че ще е с чичо Джак, то нашите авери от Fly Events имат ясна идея и стегната концепция. В тия неща са добри. Партито, което подготвят, ще бъде шарено и ще има от всичко (позволено) – както R&B и HipHop ритми, така и гръцки привкус, какъвто ще е необходим след третото питие. Първо ще пее г-н 100 Кила, а след него на сцената ще се качи Aristos Constantinou – един от най-емблематичните изпълнители, познат добре на българската публика от участията си в Театро и други хитови заведения. Какво имаме предвид, брато?

Концепцията

“Каним ви да станете част от КЕРВАНЪ и да експериментирате с петте си сетива. Потопете се във вкуса на Ориента, усетете допира и ароматите на различни култури, препуснете през музикалните жанрове и танцувайте както никога досега”, разкриват мистично от организаторите.

Къде?

Зала Sofia Event Center ще бъде преобразена в стила на Ориента и ще посрещне до 1500 гости.
В тазгодишната ни концепция ще има няколко зони на партито:
• Зона Вечеря с кръгли маси в непосредствена близост до сцената
• Две ВИП зони, които осигуряват пространство и по-добра видимост и обслужване за гостите
• Зона Високи маси, където ще бъдат настанени най-много гости
• Shisha Spot – Зона за наргилета
• Няколко бара в различен стил и с фокус върху различни видове алкохолни напитки
• Други зони, изградени в партньорство със спонсорите на събитието.

Covid-free събитие

Eдно от основните предимства на локацията е, че предлага възможност за партньорство с медицински център, предлагащ бързи тестове за Covid-19.
Това ще улесни гостите на събитието при предоставянето на негативен тест или зелен сертификат на входа, които ще бъдат изисквани от всички гости и от целия персонал.

Линк към събитието NEW YEAR 2022 

Кувертът можеш да разгледаш ТУК!

Кефи ли те?

Легенда за Николай Чудотворец

Not Safe For Work
Click to view this post

Най-яката баба в света със съвет за сексуална мощ