in ,

Трима българи, заслужаващи “Златната топка” повече от Меси

Светът се гневи, брато – “Златната топка” отново е в ръцете на Лионел Меси. Феновете на аржентинеца сега се перчат така, сякаш те са я взели. Може би компенсират липсата на секс. Упс, казахме ли това на глас? Все тая…

Несправедливо ни се чини – веднъж заради Левандовски, втори път заради Жоржиньо. Имаха принос за солидни успехи на своите отбори, бяха солидни и самите те. Но нали Меси спечели най-накрая трофей с Аржентина. Дайте да му я дадем. Дадоха му я. Не е справедливо и заради нашите герои. Тук сме, за да отдадем заслуженото за тези доблестни и горди българи.

Красен Кралев

Пое цялата отговорност за успехите на българските спортисти на Олимпийските игри в Япония. Излезе и го обяви публично, а за това си трябва характер, мъжество и най-вече смелост. Направи го в момент, когато не той бе спортен министър, което допълнително му носи точки. Сега може със същата успеваемост да поеме отговорност и за успехите на Аржентина. Броим му го, честно. “Ало, ФИФА, дайте медалите”, както се пееше в една песен. Сигурни сме, че и други мислят като нас!

Божидар Краев

Баси тъпата класация, не е честно. Сигурни сме, че нещо подобно е излезнало от устата на Божката, след като е видял топ 30 на “Франс футбол”. Не е справедливо, факт. България трябваше да се гордее с него, светът – също. Верно, че е част от “Мидтиланд” и под част имаме предвид, че тренира с тях. Нищо повече. Но знаете ли какъв студ е сега в Дания, а? Това не са човешки условия за тренировки, камо ли за футбол!

„Не получих офертите, които исках, затова реши да остана в Мидтиланд“, коментира преди месеци родният играч. – В действителност е толкова просто. Получих едно предложение от втора испанска дивизия (б.а „Сарагоса“) и едно от Португалия, но офертите не бяха това, което исках“. А не като Меси, звъннаха му ПСЖ и веднага пое към Париж. Изисква се характер и постоянство в действията.

Кирил Десподов

Силен е, адски е добър…в лафовете и писането във фейсбук. А там Меси го няма никакъв. Закани се да вкара 19 гола в 2 мача за “Лудогорец”. Не го направи, но от милосърдие, не искаше да злепоставя съперниците. Едно време беше готов да лети в Космоса, но и това не направи. Най-добрият приятел на Патрашкова е силен в думите, но не е по действията. Беше в ЦСКА, после пое към Разград, забравяйки и какво пишеше в социалните мрежи. Има скъп часовник, което му е най-сериозното отличие във футбола. Видяхме го Меси – беше на ниво в “Барса”, но в ПСЖ никакъв го няма. При Деспода такова лакатушене няма!

Кефи ли те?

Какво “казва” колата ви за вас?

Песента за Евровизия – на живо на турнето на Intelligent Music Project през декември