in ,

Цецка, женена за себе си, се развежда след 3 месеца, срещнала друг

Следващата история е много удачна за младите братоци, които сега навлизат в любовта. Пичове, ще бъде трудно, понякога няма да разбирате Цецките, дори твърде често, но от време на време ще е сладко. За да разберете какво имаме предвид, а и какво ви очаква, поемаме директно към Сао Паоло, където ще се срещнем виртуално с Крис Галера. Тя предприе изненадваща стъпка по-рано тази година, когато се ожени за себе си. Точно така, не е грешка – това не е рядкост, нарича се сологамия. Много жени решават да се оженят за себе си, смятайки, че правят удачен избор. Ха ха!

Причината за решението на Криси –  уморила се да разчита на мъже и решила да се омъжи за себе си през септември. 90 дни по-късно типично по женски реши да поиска си развод.  Въпросната Цецка обоснова решението си, признавайки, че е срещнала друг, очевидно по-добър от нея.

“Започнах да вярвам в любовта в момента, в който срещнах някой специален”, обясни бразилката, която иначе е готина, но очевидно и леко хахо.

Само преди 3 месеца тя тръбеше друго: „Стигнах до момент, в който узрях, осъзнах, че съм силна и решителна жена. Винаги съм се страхувала да бъда сама, но осъзнах, че трябва да се науча да се чувствам добре със себе си. Когато това се случи, реших да го отпразнувам.”

Това не е първата подобна история. През 2015 година, но в Англия, Софи Танър също се ожени за себе си, а после си изневери. Тя се появи в местно предаване, за да разкаже на водещата, че бракът й не е бил идеален и в крайна сметка тя близо пет месеца се е срещала с мъж – Руари Барет, който…бил омъжен за себе си. Тук някъде и ние се объркахме.

„Сватбата със самия себе си – това е пожизнено обещание да носиш отговорност за собственото си щастие, затова за развод и дума не може да става“, твърди Танър. Гасим компютъра и отиваме си сипем нещо твърдо. Стига толкова интернет за днес.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Нейното име е Елисабета (СНИМКИ)

Как феновете на “Спортинг” посрещнаха Балъков (ВИДЕО)