in ,

Атакуваме Евровизия 2022 с Intelligent Music Project и Рони Ромеро

Имаме голяма новина, брато – нашите приятели от Intelligent Music Project ще представят България на Евровизия 2022. Ще имаш възможност да го гледаш по БНТ, но няма да го води Петела. Жалко. Но за българската супергрупа се радваме, защото сме техни фенове. Именно те  сега ще пеят за страната ни на конкурса в Италия през май следващата година. Вокалистът на Rainbow, Рони Ромеро, отново ще бъде част от групата, а на сцсцената ще се качат и останалите музиканти от отбора – Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков. Те ще представят България с песента Intention (Намерение). Автор на музиката и текста на парчето е д-р Милен Врабевски.

„С оглед утвърждаващата се тенденция за завръщане на рок музиката на европейската сцена, с нашите партньори от БНТ вярваме, че този международен, но в основата си напълно български проект, работещ изцяло за името на България по света, ще представи повече от успешно страната ни на предстоящото издание на Евровизия. Вече над 10 години с екипа ми работим на най-високо световно ниво – самият факт, че рок величия от такъв ранг са били част от Intelligent Music Project и са припознали себе си в музиката ни, говори за безкомпромисния професионализъм, който винаги сме влагали и ще вложим и сега в учатието ни в конкурса. Повече от 20 години се занимавам с родолюбиви каузи както в лично качество, така и с моята Фондация Българска Памет. Приемам този конкурс именно като такава кауза. Всичко, което съм направил и постигнал до момента, е гарант за това, че заедно с екипа ми ще направим всичко, което зависи от нас, за да представим достойно България на европейската музикална сцена“, коментира д-р Врабевски.

„С Intelligent Music Project сме заедно почти от три години. Чувствам се като част от тази група и за мен ще удоволствие да участвам в българското представяне на Евровизия. Спомням си как преди години със сина ми стояхме пред телевизора и гледахме конкурса, а сега аз съм този, който ще се качи на голямата сцена.“, признава вокалистът Рони Ромеро.

През декември ще имаш възможност да видиш Intelligent Music на живо. Групата тръгва на турне, а организаторите имат приятна изненада за своите фенове – безплатни антигенни тестове, които ще осигурят достъп на желаещите. Мобилните лаборатории ще функционират между 18:00-20:00 ч., а тестването ще се случва само срещу предоставянето на вече закупен билет за концерта в съответния ден. След излизането на резултата от направения на място тест, на всеки тестван ще бъде издаден официален серификат, който ще важи 48 часа.

Датите за „The Creation Tour 2021″ са:

Благоевград – 7 декември – зала „Скаптопара”
Плевен – 9 декември – читалище „Съгласие 1869″
Велико Търново – 13 декември – МДТ „Константин Кисимов”
Русе – 15 декември – Канев център
Стара Загора – 17 декември – Културен център

Кефи ли те?

Кобрата замахна на Мир по време на представянето им (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Нейното име е Елисабета (СНИМКИ)