in ,

За какво се сърдят най-много Цецките?

Попитахме 250 души, брато – за какво се сърдят най-много Цецките? Предварително им обяснихме, че анкетата е анонимна и няма да ги издадем. След като научиха това, читателите на Brato.bg се отпуснаха и си изляха душата.

24% или близо 1 на всеки 4, признава, че неговият опит показва, че жените се цупят най-много, ако не им се обръща внимание. Разбира се това не важи когато си цъкат в телефона, гледат турски сериал, клюкарят с приятелки за трета тяхна позната или ходят на шопиг. Вместо това – искат внимание, когато ти играеш на Плейстейшъна, гледаш мач или точно тогава си се разбрал да се видиш със стар приятел. Последните 3 реда са от нас, опитът това ни е показал.

Други 23% разкриват със свито сърце, че Цецките не понасят, когато разхвърляш и цапаш навсякъде. Разбираме ги, тук вдигаме виновно ръка и си признаваме – такива сме. От семейния живот научихме, че има строго определени места, на които не се оставя чашата за бира. Мястото на чорапите не им е на земята, същото важи и за боксерките.

Едва на 3 място с 19% като причина е злоупотребата на братоците с алкохола. И тук вдигаме виновно ръка, няма какво да добавим. Особено за провалените дни, следствие на тежък махмурлук.

С 16% остават случаите, в които не я слушаш. Е, не те интересува особено коя нейна приятелка е скъсала с гаджето, нито за новия й маникюр, още по-малко как някой я е засякъл на пътя. Наостряш уши обаче, ако започне да плюе по някоя колежка, защото била от леките. Как й беше фамилията на тази никаквица, викаш?

Топ 5 се допълва със скромните 9% по залитането по други Цецки, за което загатнахме и преди малко. Пак добре, можеше да е по-зле положението. Бързо сменяме темата с останалите 2 причини – не се прибираш у дома е с 5%, а с процент по-малко е играенето на комар!  Толкова от нас, бъди внимателен с Цецките. Подарявай цвете без повод, казвай й, че я обичаш, а после тактично отиди да пиеш с приятели. Важното е да го правиш със стил! Наздраве!

Кефи ли те?

100 Кила с нова песен, наблегна на лириката (ВИДЕО)

ПИТАМЕ: Влизал ли си с фалшив сертификат на публично място?