in ,

Герджиков, Данчо Лечков и още отлични имена за нов треньор на Манчестър Юнайтед

Некои ръбове от нашия екип симпатизират на Ман Юнайтед от времето на Бекъм, брато. Бехме мънички говненца тогава и не разбирахме от футбол, но тогава Юнайтед биеха наред. Сега падат наред, супер са.

След поредния слаб резутат и загуба с 4:1 от Уотфорд Оле Гунар Солскяер беше уволнен. Да идва в България да води Ботев Враца тоя пич, кво се прави на улав?

Ние обаче имаме неколко добри предложения за треньор на “червените дяволи”. Ето кои са те:

Проф. Герджиков

След предстоящата загуба от Радев за президент, Герджиков трудно ще може да погледне колегите си в СУ “Св. Климент Охридски”. Ето защо му трябва ново поприще. Досега е бил лидер на университет, точно мисъл и добър бюджет трябват на Юнайтед. Играчите са чудесни, но мисленето не е окей там. Парите също се прахосват. Веднага Погба ще остане, защото ще намери себе си в книгите и науката, ще напише докторска дистертация на тема: “Как да не бъдеш егоист”, след което ще стане доктор на науките и доцент. Ще му се отворят очите за важните неща, важните неща, изключващи парите. Погба, спри се, спри се, бе, теле! Професорът ще може да държи хубави речи, каквито навярно държи за начало на учебната година, не сме слушали, не искаме и да слушаме.

Данчо Лечков

Ако Йордан Лечков брани името на Юнайтед така, както брани името на Боби Михайлов, ще обърне общественото мнение. Недоволните ще станат доволни, ядосаните ще се успокоят, ще падне напрежението от играчите и всичко ще бъде наред. Главите трябва да са празни, макар и с шапка отгоре. Когато главите са празни, футболът се случва. Отделно бившият кмет на Сливен е супер идол в модните среди с неговите шарени ризи и шокиращи цветови комбинации. Стил. Сливенски стил, майка. Татко, вуйчо, свако. Слиен си е Слиен! Сините камъни, войводите и много бледолики. И некви откраднати пари от некви кметове, после осъдени, ма кво ти пука, бе, брато, келепир да има…

Антон Хекимян

Сега го гледаме по телевизора и ни стана симпатичен този пичага. Не е висок, не е едър, но с приказки ще ги мачка. Само главата на Макгуайър сигурно тежи колкото цялото тяло на Тонката от бТВ. Отделно е шеф, ръководител, началник, знае как да е директор, треньор, даже може да тича по левия бек, че тоя Люк Шоу нещо се излага. Играещ треньор е топ решение, ще има напрежение отвътре, играчите ще са наблюдавани отблизо и ще получават адекватни указния. Само няма да има как да ги научи да играят с глава, щото просто нема как…

Шефът на “Топлофикация”

Не знаем кой е и ни е все тая. Но е истинско изкуство да си милиони на загуба, когато си монополист на пазара. Ние тия ги мразим в червата, щото вече требва да им плащаме за тъпото парно, затва да си кажем неколко думи. Тва са факири с финансите, чуек, как така цела София ти дава торби и тирове с пари, а ти не можеш да ги управляваш и си пред фалит. И държавата сигурно ти помага. И си раздават заплати в хиляди левове, обличайки си всяка сутрин костюма. Точно такъв дебелокож наглец и пустиняк требва да застане начело на английския футболен гранд. Когато има критика, да няма ответна реакция. Да не им пука. Когато ги плият, да си мислят, че дъжд ги вали. Такива типове са най-добре. Всичко им минава покрай ушите, докато джобовете са пълни с пари.

Ние не можем така.

И затва имаме само сайт.

Аре чао, че се ядосахме.

Кефи ли те?

Мачовете в неделя – от Монтана до Ню Йорк

100 Кила с нова песен, наблегна на лириката (ВИДЕО)