in ,

“Вечните” е най-гледаният филм у нас

Ultimate Palace Cinema, Oxford

Ако си отвикнал да ходиш по кината, брато, то в основата на това е пандемията. И ние сме така, но признаваме, че искаме отново да ядем студени пуканки за 8 лева и да гледаме филм на цял екран. А там в момента №1 е “Вечните”. Продукцията на “Марвел” продължава да привлича най-много зрители в кината, които намалиха наполовина часовете на прожекции през седмицата заради липсата на публика. Супергероите по комиксите на Джак Кърби и битката им с Девиантите са на екран вече втора седмица, гледани са от 20 000 зрители и имат 233 986 лева приходи.

На второ място в топ 10 е “Дюн” по едноименния роман на Франк Хърбърт от 1965 г. Филмът на Дени Вилньов, който следва историята от първата книга и запознава зрителя с Пол, който ще трябва да оцелее в битката на злото срещу него, е вече месец в кината и има 40 350 зрители и 485 870 лева приходи от билетите им.

Трета позиция заема “Смъртта може да почака”, който е почти два месеца в кината. Последният филм с Даниел Крейг като агент 007 и в който той се бори със Сафин, за да спаси света, има 84 317 зрители и 950 358 лева приходи.

Кефи ли те?

Вратарка спаси 2 дузпи, за да я обвинят, че е мъж

Сръбските национали пеят напът за Белград (ВИДЕО)