in ,

Търси се прасето на Никълъс Кейдж (ФИЛМ)

Гледахме странен филм, брато. Дори сега, когато стоим пред клавиатурата, не сме сигруни какво да напишем. Препоръчаха ни го читатели на Brato.bg във Фейсбук. Доверихме им се. 24 часа, след като изгледахме “Pig” с Никалъс Кейдж, все още не сме сигурни какво точно видяхме. Бяхме наясно с това, след като платформата (шано сайт за онлайн филми) подсказваше това – средно по 300 палеца нагоре и други 300, но надолу. Това подсказва, че лентата е от онези, които не те оставят безразличен.

Натиснахме плахо плей на филма, който е от 2021 година. Отделихме му час и 30 минути. През това време Роб (Кейдж) не спираше да пита къде е прасето му. А то беше специално – беше експерт в намирането на трюфели. Самият герой пък е бивш професионален готвач от най-високо ниво, но драматични събития в живота му го отдалечават от големия град, а понастоящем живее в колиба. До деня, в който двама наркомани не крадат прасето му.

Филмът Pig ни показва различните лица на живота, има своите поуки, които можеш да си извадиш и със сигурност е от онези ленти, които после дискутираш с приятел. Нас лично ни дразнеше лицето на Кейдж, който имаше вид на бездомник, но в 2/3 от тези 90 минути бе изцапан с кръв. Останалото не можем да ти разкажем, не можем и да те посъветваме с 2 ръце да го гледаш. Факт е обаче, че в YouTube има няколко ревюта на филма, определящи го за гениален. А, да, много прилича на “Джон Уик”, но не с куче, а с прасе!

Кефи ли те?

Няма да пишем за коронавируса! Мъж отпразнува 80-годишнината си като скочи в куп листа (видео)

Нещо много добро: Наш детски радиохор изпълнява “Бохемска рапсодия” (ВИДЕО)