in ,

Яко!Яко! Смех!Смех!

Американец построи мечтания си дом от 11 корабни контейнера

Да се сдобиеш с нов дом е изключително тегава мисия, брато. Трябват ти адски много пари, търпение и отново адски много пари. Някои избират креативността пред това да бъхтят цял живот, за да плащат на банката. В Хюстън Уил Бро успя да реализира грандиозните си планове с минимални разходи, като построи необичайна и много удобна триетажна къща от обикновени корабни контейнери. Трябваха му точно 11, за да сглоби 232 кв. дом.

Уловката е, че г-н Бро работи като интериорен дизайнер и в този ред на мисли разполагаше с достатъчно идеи. През 2011 г. той проектира с помощта на компютърна програма за 3D дизайн как иска да изглежда крайният вариант на къщата. Освен това подбра внимателно специални контейнери, използвани за пренасянето на плодови напитки, тъй като са изградени от незапалими материали, предпазващи и от сериозни външни фактори. След това е чел литература по отношение на въпросните контейнери, за да е запознат със структурата им и начината им на обработка.

Самото строителство не отнема много време, а домът с площ от 232 кв. метра е готов само за няколко седмици. След това Уил се заема да изолира добре новата си къща, тъй като металът на стените й се нагрява силно под слънчевите лъчи и става леден в студения сезон.

След завършване на изолацията и комуникациите братото от Щатите пристъпва към любимия си бизнес – интериорен дизайн. По този въпрос нашият чоке е професионалист, така че вътре в къщата му удивлява със стилни решения и обмислена до най-малкия детайл ергономия. Сега там прави купони, води Цецки и гледа мачове. А банките? Ще го хванат за…интериора!

Кефи ли те?

Яки гифчета, които ще ти оправят настроението, брато

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: 20 еластични Цецки, по които ще ти текнат лигите