in ,

Топ 5 причини Боби Михайлов да си направи Фейсбук

Боби Михайлов нахлу във Фейсбук, брато. Вече имаме новина по темата. Първата му публикация е от 4 ноември, а под нея коментарите са велики. Човек ще си помисли, че не харесват президента на БФС… Как може? Как може, бе? НЕ ГО ДОПУСКАМЕ ИЗОБЩО!

Замислихме се какви причини се крият зад това решение на Михайлов да си направи Фейсбук повече от десетилетие, след като социалната мрежа се превърна в част от ежедневието на българина. Сядаме да размишляваме на глас.

Андре Токев

Подвизите му бяха широко дискутирани в социалните мрежи – да караш по капли пиян до козирката си е топ преживяване. Видеа, вицове, мемета – всичко това се стовари на гърба на известния професионален готвач. Според хаплив слух, двамата с Боби били близки по чашка и бившият вратар решил да си направи профил, за да отклони вниманието на потребителите от гафа на Токев. Сега двамата си пращат забавни гифчета и снимки с пожелания за успешен ден, но на лично. Този успешен ден включва чай с ром за закуска, на обяд – две-три бири за добро храносмилане и вечер – кот доди, брато. А то дохожда в големи количества.

Като част от развитието на футбола ни

Футболът у нас е силен само във Фейсбук. Там се ръсят лафове, атакуват се с компромати, пишат се материали, достойни за Пулицър. После на терена всичко си остава същото – едно голямо лайно, даже миризливо. Михайлов се закани, че новият мандат ще е съпътстван с редица промени и първата от тях е факт – направи си профил. Ето това е революционно, ето това е уникално, ето това е всичко, което чакахме толкова много време. Замириса на промяна, друго е, сутрин ставаме и ни е променено. Новата програма за развитие на футбола е следната – първо Боби си смени снимката на профила, а след това и на корицата. Обещанията са, за да се спазват! Браво, Боби! Доволни сме! Ти си истински футболен революционер.

За да следи събитията на Преслава

Имаме още едно съмнинеие и то е свързано със социалния живот на Борислав Михайлов. Подозираме, че си е направил Фейсбук, за да може предварително да знае за събития на Преслава. Тепърва очакваме да се отбелязва за предстоящи участия на Преси по заведенията, да следи изкъсо всички ивенти и да се чеква насам-натам. Ако си фен на Преслава, правиш си Фейсбук и я следваш. Толкова е лесно, толкова е яко, толкова е… променящо нашия роден футбол.

За да отговаря на публикации на Бербо

Димитър Бербатов също има Фейсбук и му отива някак, по-млад е, по-адекватно ни стои. Ама кои сме ние да казваме, по дяволите!? Борислав Михайлов, този несменяем шеф на БФС, си е направил навярно профил/страница, за да може да коментира под хапливите публикации на Бербо. Какво друго да е? Искат бийф, искат дис, искат да си сбият армиите. Армията на Боби не хваща болести, вирусите умират от изпаренията. Отделно ако си у Фейсбук, баце, нема кой да те подуши кво си ял и пил. Особено пил. Ама що не и ял? Наздраве, компанията!

За да става по-силен психологически

Виж, брато, колкото повече обиди четеш за себе си, колкото повече те псуват, толкова повече закоравяваш. Вид тренировка. Мазохизъм висша степен. Перуци има Фейсбук, за да може да обръгва на обиди. Голяма част от феновете го мразят, друга част истински го ненавиждат, трета час навярно го уважават, но така е, великите умове, великите спортни дейци, великите и гениални хора са мразени. Те са попътен вятър, но са язва в окото на неверника! Как може? Как може, бе? Кой бега от още банкети, кой бега от още чалга и танци? Така или иначе, важното е, че ходът е стратегически. Даваш отдушник на народа, по едно време се изморяват и им ставаш безразличен. Тогава… О, тогава! Ще се канонизираш на поста, ще те направят мумия и пак ще управяваш. Во веки веков! Не може да е друго като план.

Кефи ли те?

Книга ни връща в САЩ по време на златното американско лято

Куп звезди уважиха премиерата на Домът на Gucci