in , ,

Нашите 5 причини да не гледаме новия “Сам вкъщи”

Броени дни остават до премиерата на новия “Сам вкъщи”, брато. В него не очаквай да видиш някой от познатите лица. Всъщност само един актьор от старата поредица ще вземе участие – Бъз, големият брат на Кевин. Всичко останало е ново, изключвайки разбира се сценария.

Гледахме трейлъра и дори не сме сигурни, че издържахме докрая. Пълна боза, но за него след малко. Имаме причини, за да си спестим този филм и сме тук, за да ги обсъдим, така де – споделим.

Трейлърът


Да започнем с първото впечатление – за нас то е катастрофа. Изглежда като някаква пародия на първия филм от 1990 година, но в съвременен вариант. Не ни кефи, но поглеждайки към видеото в YouTube, осъзнаваме, че не сме единствени. Близо 90 000 потребители на платформата са дали палец надолу. Лайковете (харесванията) са 4 пъти по-малко при 3 млн. гледания. Нещо ни подсказва, че предстоящите приходи на “Дисни” няма да са това, което очакват.

Римейк е

Друга основна причина да не ни е по вкуса. Този филм вече съществува, защо ни е да гледаме друг, който го имитира. Как и по какъв начин може да е по-добър от първия? Никак, ама никак. Иска ни се да гледаме нещо оригинално, ново и различно, а не едни и същи ленти с различни лица. Глупаво е!

Хари и Марв

Къде ти “Сам вкъщи” без най-великите крадци на всички времена Хари и Марв? Дори Маколи Кълкин няма да липсва толкова, колкото лепкавите бандити. Вместо тях, сега са мъж и жена…Очакваме в новия филм да бъдат спазени и най-новите правила, включващи участието на тъмнокож и хомосексуален. Нещата не отиват на добре, казваме ти, брато.

Музиката

Не по-малко велико от филмите “Сам вкъщи” 1 и 2 е музиката. И до днес си ги подсвиркваме стане ли ноември. Пускаме си ги отново и отново. Всяка една от тях е ве-ли-ка като на концерт на Цеца, но в по-класически вариант. Музиката от старите филми е емблематична и си я искаме нея.

“Дисни”

Докато първите филми на Крис Кълъмбъс бяха разпространявани от 20th Century Fox, сега зад тях стои “Дисни”. Интересен факт е, че студиото е известно със сдържаното  отношение към насилственото съдържание. А в “Сам вкъщи” едни от най-смешните моменти са именно номерата, които Кевин, а сега Макс погажда на бандитите.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Новата песен на Dim4ou е тук! Има лирика, музика и може би ще ти хареса

Позитивни послания на учители вдъхновяват столичани в центъра