in ,

Вечните с първа прожекция у нас

На 3 ноември, след като в продължение на хилядолетия живеят скрити сред хората, едни от най-могъщите супергерои от пантеона на Марвел, се разкриха в София на първата специална прожекция на Вечните на гигантския екран в IMAX® залата на Синема Сити, Mall of Sofia.

Режисираната от носителката на „Оскар“ Клои Жао грандиозна продукция изцяло предефинира познатата киновселена на Марвел и дава началото на нова ера, като отвежда зрителите на забележително пътуване през необятните простори на времето и пространството в търсене на отговори за това каква е цената на живота и какво всъщност означава да бъдеш човек.

Уникалното филмово преживяване и неповторимата атмосфера на специалното събитие бяха споделени от най-нетърпеливите зрители, фенове на Марвел, звезди и популярни личности, сред които хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Китодар Тодоров, Антон Порязов, Ваня и Евгения Джаферович, Павел Колев и Ицака, Къци Вапцаров и др. За доброто настроение на гостите допринесоха и специалните подаръци, осигурени от Elit Nuts, Rice-Up и Ritter Sport.

Прожекцията на Вечните се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи на територията на страната ни, както и при засилени мерки за сигурност. Вечните променят всичко от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

За филма:

Вечните са най-новият впечатляващ екип от киновселената на Марвел, които живеят тайно на  нашата планета от хилядолетия. Но сега настъпва тяхното време. Защо са останали скрити досега? Срещу каква смъртна заплаха ще трябва да се изправят и ще успеят ли да ни защитят? Каква ще бъде посоката на следващата фаза от киновселената на Марвел? Време е да научим отговорите!

Режисьор на Вечните е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги. В ролите са Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Джема Чан, Кумейл Нанджиани, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Салма Хайек, Лиа Макхю, Дон Лий Бари Киогън и Кит Харингтън.

Кефи ли те?

Всички голове в Шампионска лига от вторник и сряда (ВИДЕО)

Смеем се на мемета с Андре Токев