in ,

Две е повече от едно: Как да спестиш и да допълниш процедурата си

Две е повече от едно – така е във футбола, с бирите, колите в гаража. Правилото важи с пълна сила и в любовта, но този път любовницата няма нищо общо. Говорим за грижата за красота. Тук е мястото да споделим една наша малка тайна, всяка вечер Цецка ни кара да си мажем ръцете с крем, а също и лицето. Дали е тънък намек, че годините ни личат, или е чиста проба грижовност, не знаем, но сега за нас мислят и нашите приятели от Derma-Act.

Те предлагат промопакети с допълващи се терапии, а промоцията е като за наши хора – могат да се закупят до 09.02.2022 г. и да се използват до 09.03.2022 г. Общата сума, която можеш да спестиш, е между 200 и 950 лева.

В кампанията на дерматологичната клиника, в която премахваме татусите си, а също и оформяме тялото си с помощта на специална апаратура, се включиха някои звезди двойки, добре познати у нас. Сред тях са Дeян Донков и прелестната Радина, Дарко и Ромина, Райна и Башар, Диана и Орлин, както и Ballan и Надежда.

Какво е закодирано в рекламата със звездните партньори? Че в този живот трябва да намериш нещата, които те допълват. Конкретно в дерматологията – процедурите, които нашите приятели от Derma-Act са подбрали в пакети се допълват перфектно, за да гарантират и високи резултати. А от Цецка знаем още, че именно есенно-зимният период е най-подходящ за различни дерматологични и естетични процедури. Ето ти още един добър повод да зарадваш теб или твоята Цецка с подарък – грижа и инвестиция в себе си. Още информация можеш да намериш ТУК!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Разгръщаме Френският бюлетин през ноември в кината (ВИДЕО)

Сърбин преби полицаи с кръста от погребението на жена си, съобщили му, че е жива