in ,

Стани професионален бръснар за 5 седмици

Животът на всеки един от нас може да се преобърне само за миг. Това обикновено се случва, когато се появи нещо непредвидено. Ако имаш план за себе си вероятно ще ти трябва повече време. В конкретния случай ще са ти необходими 5 седмици, за да изминеш пътя от абсолютно начинаещ в бръснарството до професионалист. Точно толкова време продължава курсът на братоците от Head Hunters, където поддържаме брадата и косата си, за да имаме поне някакъв минимален шанс с Цецките. И преди сме ти разказвали за тях, това са пичовете, които ще ти отварят бира или ще ти капнат уиски в чаша, докато обират врата ти, а и не само. Могат да ти разкажат някой друг виц, имат и тематични като този:

Бръснарят порязва няколко пъти клиент.

– Пич, дай един бръснач и на мен, да се отбранявам…

Сега по същество. Да си бръснар не е отживелица, напротив. Все повече млади мъже и жени се обръщат към изкуството да оформянето на мъжкото лицево окосмяване. А това е професия, която не можеш да научиш онлайн, колкото и светът да се развива. Да порежеш монитора на лаптопа е далеч по-скъп лукс от това да нараниш модел. Само казваме.

Конкретно академията на Head Hunters ще те обогати със 102 учебни часа познания по темата. Ще имаш възможността да се запознаеш с 2 алгоритъма на Fadе, както и на актуални бръснарски подстригвания. Друго съществено умение, което ще придобиеш, е да създаваш индивидуална и уникална геометрия на брадата в унисон с характеристиките на лицето, което е важен детайл в професията. Има и още – ще опознаеш тънкостите на кралско бръснене, контурирането, работа с бръснач, за да не си и ти герой от виц.

За целта ще ти бъдат подсигурени материали от учебния център, а като за начало ще се обучаваш на пластмасови глави с перуки, а не на непознат мускулест мъж с нисък праг на търпение. Ще получиш ценни съвети от топ бръснарите на Head Hunters, където ходят много наши приятели.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Олга провокира отново, голяма мръсница е (СНИМКИ)

Светът спря, Фейсбук, Инстаграм и Whatsapp се сринаха вкупом