in

Руски селяни бутнаха 5G антена с трактор

Ех, какво ли щяхме да правим без Митко Павлов, брато. Тази сутрин именно от него научихме по радио Magic за уникална история, разиграла се на територията на Русия. За да сме по-пунктоални, трябва да посочим на картата директно селището Ташбулатово, където местна 5G антена не издържа на…напрежението.

Там местните жители не останаха впечатлени от монтирането на оборудването, което трябваше да осигури по-добро покритие на сигнала. Селяните дори изразиха недоволство от факта, че операторът не ги е попитал дали имат нужда от друга кула с оборудване. Страховете на жителите бяха свързани и с „мистериозния“ ефект на 5G технологиите, защото социалните мрежи доста често обсъждат негативното въздействие върху човешкия мозък на вълните от ново поколение. Нещо повече, според жителите на Ташбулатово, с монтирането на 5G антената, живеещите в близост до нея започнали да се чувстват депресирани.

Оплакванията на башкирските селяни били подплатени и с доказателства, а именно записи на това как кулата издава странни звуци, които те отдавали на излъчваната радиация от нея.

В действителност звуците идвали от силните ветрове около върха й, но това трудно можеш да го обясниш на пияни от сабале руснаци. И така до петък, 24 септември, когато металната “кула” бе намерена паднала на земята. Според една от версиите някой я е съборил с трактор, а според друга тя е паднала сама поради технически грешки по време на монтирането й. Вервайте ми!
Башкирски публикации, отнасящи се до оператора на клетъчната мрежа, който Интересното е, че клетъчната антена, паднала в село Ташбулатово, област Абзелиловски, е предназначена да осигури на местните жители 2G и 4G комуникации. В Русия все още няма 5G мрежи за търговска употреба. По време на извънредното положение кулата не беше свързана с мрежите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Филмите на ужасите били полезни

Сензор в телефон улавя употребата на марихуана