in

Меси с гърди – една татуировка, която трябва да бъде заличена

Не сме хора, които държат на всяка цена да си кажат мнението, брато. Но все пак понякога го правим. Използваме тази висока трибуна, а после се поглеждаме в огледалото и осъзнаваме колко несправедлив е живота. Към нас!

Дотук с лирическите отклонения. Съдбата може да ни е обърнала гръб, но Божинката би казал, че каквото сам си направиш, не, не беше така, по-скоро човек само когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е”.

Нещо такова му е и на един анонимен собственик на татуирка. Рисунката е безумна по ред причи. На нея е изобразен Лео Меси. Лошото е, че гледа дебилно, има и женски гърди. Поне така го виждаме ние. Под снимката дори трябва да бъде написано “Може би татуировката е направена от Роналдо”. Кратък, но велик текст. Чудим се кой стои зад творението, може би е някой, който наистина не харесва Лео. Ако собственикът на рисунката чете тове, което е малко вероятно, но не и невъзможно, то най-добре спешно да набере 02/ 450 80 80 или +359 88 974 1417 и да си запази час за премахване на татус в дерматологична клиника Derma-Act. Важно му е, защото иначе подигравките ще бъдат много и все на негов гръб. В случая ръка…

Кефи ли те?

В Япония носят починали роднини в джоба си

Читателите на Brato.bg предпочитат Цецки пред новата FIFA