in

Експерт в семейните отношения уби жена си

Кофти новина споделяме, но в нея е заложена сериозна доза ирония, брато. Казваме всичко това, за да не се ловите по всяко време на кукичката на експерти, лайф коучове и дори сексолози, които ще ви научат как да го правите. По-добре дърво, но с 300 лева повече в джоба. Поне ще можеш след засечката да я изведеш на вечеря. Само казваме.

В този ред на мисли именно едни такива треньори и експерти в отношенията мъж и жена стигнаха до фатален инцидент. На 21 септември в Санкт Петербург се разигра ужасна трагедия. 25-годишната Александра Мур, известна със своите психологически и сексуални семинари, беше брутално убита от съпруга си Рустам, също треньор и психолог. Тялото на момичето бе открито под балконите на висока сграда, а лекарите установили, че не става въпрос за самоубийство, тъй като вратът на жертвата е бил прерязан.

По -късно се оказа, че съпругът й я е наръгал 10 пъти с нож по време на кавга на входа. Убиецът е избягал от мястото на престъплението, но само час по -късно се е предал и е дал пълни самопризнания.

Жената е признала приживе, че мъжът й открито завижда на успеха й, а скандалите стигали дотам, че той дори взимал телефона й, за да не може да работи. Впоследствие посещавали семейна терапия, за да изчистят различията и в един момент всичко било наред преди отнова да се стигне до проблеми, ревност и завист. Край! Eто ти нещо по-весело:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Синтетичният канабис е по-вреден от природния

В Япония носят починали роднини в джоба си