in ,

Наш авер отваря бар, кани ни на парти с програма

За какво са приятелите, ако не се видим на по текила и някоя друга бира, брато? А също и за да си ударим рамо във важен момент. Наш авер е решен да отвори бар във времена, в които светът е изтормозен от пандемия. Съдбата обича смелите, е казал неизвестният автор, когото всички кифли и футболисти цитират. В това число и ние. Ти прецени от кои сме.

Al Capone отваря широко врати на 17 септември по подобаващ начин и с много обещания за много настроение. Заведението се намира на бул. Черни връх 47 в София, а до него се стига пеша, с такси, с градски и с метро. Можеш да вземеш някоя сгодна Цецка, която не пие, но за сметка на това шофира. Това е вторият такъв бар у нас, след като по-големият му брат живее в Пловдив в неповторимия квартал “Капана”.

Всеки ден се очаква да има специална програма, част от нея ще бъдем и ние, но под формата на пичове, които се подпират на бара, в очакване да им се сипе още едно. На 17 септември ще пеят Деница Караславова, полуфиналист в “Гласът на България” за 2020 година, Атанас Кателиев, победител през 2019 година в същото вредаване, както  Василена Караманлиева, полуфиналист за 2019г. в “Гласът на България.

Събота е посветена на големия Майкъл Джексън, а трибютът ще даде шанс на негов голям почитател да покаже 1 към 1 уникалните танцови стъпки под ритмите на Джако.
Неделя е ден за хумор а в Al Capone с широка усмивка ще влезе  Димитър Туджаров- Шкумбата, за да даде начало на първото Stand Up Comedy в новия ни любим бар.
Понеделник е чиста доза класика – студентско парти с 50% намаление на алкохола, а за вторник е предвидено караоке.

Кефи ли те?

Мемета, посветени на 15 септември

Съветите на Брато! Как да накараш твоята Цецка да се чувства уверена и желана