in

Киану Рийвс: Да се влюбиш и да имаш връзка са две различни неща

Киану Рийвс е човек, от когото можем да научим много, брато. Няма да разказваме живота ми, известен е на мнозина. Кефим му се, защото отказва да се подчини на рамките, които са поставени в този откачен свят. Не е светската личност, подобна на останалите от неговия бранш. Различен е и в това му е чарът. Има книга, която смятаме да прочетем, а ролите му са откачени, но добри. Предлагаме ти няколко мъдрости, излезнали от неговата уста, за да усетиш за какъв пич става въпрос.

Научен съм да се държа с хората така, както бих искал те да се държат с мен. Това се нарича респект.

Парите не означават нищо за мен. Спечелил съм много, но това, което искам, е да се наслаждавам на живота без да се стресирам с мисълта за банковата си сметка. Раздавам много и живея простичък живот, главно с куфари по хотелите. Всички знаем, че най-важно всъщност е здравето.

Голямо наказание е да живееш без любов, без да си е я преживял, без да можеш да даваш любов.

Трябва да промениш живота си, ако не се чувстваш щастлив. Трябва да се събудиш и предприемеш нещо, ако нещата не се случват така, както искаш.

Да се влюбиш и да имаш връзка са две различни неща.

Всяка битка в живота те е оформила и превърнала в това, което си сега.

Понякога сме така задълбали в ежедневието, че забравяме да отделим малко време и да се насладим на красотата на живота. Като зомбита сме.

Да целунеш някого е нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш

Скръбта променя формата си, но никога не свършва

Забавно е да си безнадеждно влюбен. Опасно е, но е забавно.

Кажете “здравей” на някой, който виждате. Прегърнете някого, ако чувствате, че изпитва болка. Помогнете на някого. Всеки ден трябва да се живее така сякаш е последният.

Струва ми се, че даже и да не се намират точно в същите тела, хората заслужават да се срещнат и след смъртта.

„Какви жени харесвам ли? Не знам, за мен всички са ангелски създания.“

Аз не мога да стана част от такъв свят, в който съпрузите обличат жените си като жени с леко поведение, излагайки на показ всичко, което трябва да бъде съкровено. Където няма понятия като чест и достойнство и в думите на хората може да се вярва само, когато казват „обещавам”. Където жените не искат деца, а мъжете не искат семейство. Където нещастниците се смятат за успешни, карайки колите на бащите си, а всеки, който има малко власт се опитва да ти докаже, че си нищожество. Където хората лицемерно твърдят, че вярват в Бог с чаша алкохол в ръка и без всякакво понятие за религията си. Където ревността е срамна, а скромността – недостатък. Където хората са забравили за любовта, а просто търсят най-добрия вариант за партньор. Където хората ремонтират колите си при най-малкия шум без да пестят нито пари, нито време, а самите те изглеждат толкова жалки, че само скъпата кола може да го скрие. Където момчета пропиват парите на родителите си в нощни клубове, клатейки се под примитивни звуци, а момичета се влюбват в тях заради това. Където мъжете и жените отдавна вече не се различават и където всичко това се нарича „свобода на избора”, но тези, които избират друг път, биват заклеймявани. Аз избирам свой път, жалко само, че не срещнах разбиране от хората, в които най-много го търсих…

Кефи ли те?

Прогнозите на Brato.bg за Шампионска лига

Роналдо с по-слаби показатели на FIFA22