in

21-годишен успя да запомни 630-цифрено число за пет минути

Има хора и хора, брато. Ние сме от онези, които не могат да започмнят трите покупки, които Цецка ни е помолила да купим от магазина и за което после ни се сърди с дни. Има и други, които помнят цял живот. Италианец подобри световния рекорд за най-добра памет. Андреа Муци е само на 21 години, но вече е готов за живота, след като успя да запомни 630-цифрено число за пет минути. Ако постижението му бъде официално признато, това е световен рекорд, обясни организаторът на състезанието “Памет Eкс Eл” Щефан Бютоу. Младият италианец спечели надпреварата, която беше проведена в Германия, с рекордните 8594 точки, което не ни говори абсолютно нищо, ако трябва да бъдем честни. Дори само в рамките на този един ред, вече забравихме колко точки има, честно.

В състезанието се включиха 1700 души от пет държави. Участниците трябваше да демонстрират умения за запаметяване на изображения, последователности от думи и дълга поредица от числа.

Определено Андреа е мъж, на когото едва ли ще му се сърдят след време, че не е взел точно онзи омекотител със синия етикет, а не с червения. Евала, брато!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Седмицата започва отлично с Ивет Лалова (СНИМКИ)

Излезе трейлър за режима Volta на FIFA22, ще има и джитбол (ВИДЕО)