in

Задава се Тайсън срещу Тайсън в бокса?

Майк Тайсън срещу Тайсън Фюри? Възможно ли е бой между двама от най-големите в бокса, както и сред бохемите? Идеята е на британеца. Откакто бившият световен шампион се завърна на ринга се спрягат редица имена за негови съперници, сред които и  Ленъкс Люис и Ивендър Холифийлд.

Третият му двубой е с Деонтей Уайлдър ще бъде на 9 октомври в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Фюри обмисля да се качи на ринга с Тайсън. Двубоят с Уайлдър беше насрочен за юли, но беше отложен поради епидемията от коронавирус.

“Трябва да проследя Холифийлд в битката с Витор Белфорт този уикенд. Холифийлд е на 60 години, а другият е на 45 – защо трябва ние да убиваме мечтите на тези хора. Аз Обичам да виждам Майк и искам да се върне и да се бие. Бих искал да се бия с Тайсън“, каза Фюри. След дуела с Уайлдър той планира да се срещне с Дилиан Уайт през декември в Кардиф. След това ще дойде битка с Антъни Джошуа в Саудитска Арабия през март.

Ако битката срещу Уайт не бъде финализирана, Фюри ще се бие с Майк Тайсън. „Ако нещо с Дилиан Уайт не се случи, тогава бих искал да видя Майк на ринга. Тайсън срещу Тайсън, минало срещу настояще. В този двубой има много забавление “, каза още Фюри, цитиран от “Марка”.

Кефи ли те?

Пет яки и забавни мемета за по-весел петък

ВИДЕО: Роналдо се завърна блестящо с два гола, нема такъв футболист