in

Колко изкарва Неймар на минута в ПСЖ?

Всички знаем, че ПСЖ е добър работодател, брато. Във футболния отбор от Париж дават по над 700 лева на месец, а това важи с пълна сила и за Неймар. Бразилецът избяга от “Барселона” преди години, за да рита топчето в Лига 1.

Сега обаче неговият договор изтече в публичното пространство, а испанският вестник “Ел Мундо” обяви на вселослушание месечното възнаграждение на бразилеца. Оказа се, че тоя келеш взима по 100 долара на минута, за да диша. Според изданието, нападателят ще прибере 345 млн. от американската валута за първите си 5 сезона под Айфеловата кула.

През първите 5 години той ще прибира по 69 млн., след което има опция да удължи клауза за още една кампания, която ще му донесе други 80 млн. парички. Това означава, че по време на сезон №6 Неймар ще взима по близо 1.5 млн. долара на седмица.

Плаща му се също да се държи приятелски с феновете и да бъде на тяхно разположение колкото е възможно повече. Освен това от бразилеца се иска да показва вежливост и да не се замесва в ненужни инциденти, тъй като е възприеман като лицето на клуба. Друго условие, което Неймар трябва да спазва, се състои в това да бъде отговорен и да не закъснява за тренировки, събирания и мачове. Мислим, че и ние ще се справим, можем умело да се въргаляме и по тревата, ако се налага.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Точим лиги по Кати Пери (СНИМКИ)

Влизаме в Матрицата с първия трейлър за четвъртия филм (ВИДЕО)