in

National Geographic с документална поредица за 11 септември

В памет на атаките от 11 септември в Ню Йорк, Вашингтон, окръг Колумбия и Пенсилвания преди 20 години, National Geographic ще представи премиерно „11 СЕПТЕМВРИ: ЕДИН ДЕН В АМЕРИКА“ – документална поредица от шест части, която проследява събитията от деня на атаките, в някои случаи – минута по минута, чрез интригуващи разкази от първо лице на хора от спешните екипи и оцелели, които са били на мястото на събитието.

Шестте епизода от продукцията ще се излъчат в четири поредни вечери по National Geographic, като първият е с премиера на 01.09 от 22 часа. Казваме го със закъснение, но имаш опция да връщаш телевизията назад, така че може да се върнеш, ако не в 1 септември, то поне конкретният епизод. Изпълнителни продуценти са носителите на “ЕМИ” и “ОСКАР” Дан Линдзи и Ти Джей Мартин.

За да създаде поредицата, екипът преглежда 951 часа архивни кадри, някои от които не са показвани досега, и създава завладяващо и заредено с емоции 7-часово описание на този съдбоносен ден отпреди 20 години. В рамките на три години създателите на продукцията интервюират 54-ма души общо 235 часа, за да разкажат подробно и в хронологичен ред историята на 11 септември от първо лице.

Кефи ли те?

Задава се голям конкурент на FIFA и PES (ВИДЕО)

Идва някакъв нов екшън по кината