in

Осъдиха сурово родители, изхвърлили порно колекция на сина си

Да гледаш порно съдържание на някои места по света е строго забранено, брато. Слава Богу, не живеем по такива георгафски ширини. Да изхвърлиш касети с филми за възрастни вероятно не е забранено никъде, но в САЩ това може да донесе сериозни финансови загуби. Дори, ако колекцията е на сина ти. Зад Океана са доказали отдавна, че да съдиш хората, които са те създали, е нещо напълно нормално. Преди време американец осъди родителите си, тъй като го глезили твърде много. Сега, друг негов сънародник стори същото, но причината е, че се сбогува с колекция с касетки с хуц-хуц, но не по негово желание.

Съдия в Мичиган, САЩ е наредил на двойка да плати 30 441 долара на сина си за деянието си, пише The Guardian, който ние четем ако не всеки ден, то през ден. Решението на американския окръжен съдия Пол Малоуни дойде осем месеца, след като 43-годишният Дейвид Уеркинг спечели дело срещу родителите си. Ощетеното брато твърди и държи на тезата си, че неговите родители нямат право да изхвърлят колекцията му от филми, списания и други предмети, които, по думите му, са били на стойност 29 000 долара. Батенце…

Разходите за семейство Уеркинг нарастват допълнително, тъй като мама и тати трябва да  да платят 14 500 долара на адвоката на сина си. Мъжът е живял в дома на родителите си в Гранд Хейвън 10 месеца след развода си, преди да се премести в Мънси, Индиана. След като се е преместил, научил, че кутиите му с филми и списания липсват.

„Честно казано, Дейвид, направих ти голяма услуга да се отървеш от всички тези неща”, написал Уеркинг-старши в имейл до сина си. Родителите твърят, че имат право да действат като наемодатели на сина си, но очевидно няма закон, който да защитава думите им.

В решението си през декември миналата година съдия Малоуни каза: „Няма съмнение, че унищожената собственост е собственост на Дейвид. Ответниците многократно признават, че са я унищожили.”

Кефи ли те?

Да направиш съперника крив (ВИДЕО)

Призоваваме Кендимен oт днес само в кината