in

Присаждането на коса сега е два пъти по-евтино

Често говорим за смешни и несериозни теми, брато, но ето, че сега е ред да обърнем страницата. Поне за малко. Решихме, че е добре да хвърлим поглед и да обострим вниманието около проблема с оплешивяването при братоците. Случва се, не зависи от нас понякога, не можеш да попречиш и на природата. Е, поне не съвсем. Все по-често научаваме за известни личности, които са си присадили коса. Няма да споменаваме имена, защото знаем, че все още го крият, но в края на краищата това е и лично. Самите ние крием, че си правим маска за лице и използваме нощен крем за хидратация. Ето, казахме го.

С изненада установихме обаче, че нашите приятели от Derma-Act наред с много други процедури, предлагат сериозни отстъпки и за трансплантация на коса по метода FUЕ. По-точно отстъпката е с 50%. Нито повече, нито по-малко. Какво представлява манипулацията? Това е най-модерният и минимално инвазивен метод за имплантиране на коса, разказват от клиниката, която гарантира и крайния резултат. Това се прави посредством изследвания на космения фоликул преди операцията и съответно ново изследване и изчисляване на фоликулите 8-12 месеца след операцията. Ако има разминаване между обещания и крайния резултат след трансплантацията, напълно безплатно ще бъдат присадени допълнителните фоликули.

Присаждането с този метод се извършва само от специализирано обучен медицински екип поради специфичната техника на процедурата. По време на трансплантацията на коса не се прехвърлят косми, а космени фоликули – “семейства”, съдържащи между 1 до 5 косъма. За процедурата се използват космените фоликули при стабилната зона за растеж на косата в задната част на главата. Това е основната анатомична единица в косата. Има определени изисквания и ако бъдат спазени, степента на успех на манипулацията е особено висока и надвишаваща 95-98%. Предимствата са, че се използва само под местна упойка на пациента и причинява малко или никакво кървене, а нас братоците си ни е страх от кръв каквото и да си говорим. Не оставя белези, а степента на болка е малка или почти никаква.

Очакване за резултати може да има около месец след процедурата, когато космите падат, но коренът остава. След 2,5 месеца започват да растат наново. След 6 месеца може да се види 50% от резултата, след 7 – 80%, а след година – 100%. Резултатите от процедурата са за цял живот. Постоянството на присадената коса се дължи на стабилността и текстурата на зоната, която се използва при присаждането. Процедурата е с обща продължителност от 5 – 6 часа.

Сега тази процедура е с 50% по-евтина в дерматологични клиники Derma-Act, а на 29-ти и 30-ти август можеш да си запазиш час и за безплатна консултация. Важно уточнение, е че намалението важи до края на август. Затова при предплащане по време на консултация, клиентът може да се възползва от намалението, като процедурата трябва да се извърши в рамките на септември.  Повече инфо може да намериш ТУК!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Читател на Brato.bg ни разказа брутален виц, който не знаехме (18+)

Коварни отмъщения срещу кофти шофьори (СНИМКИ)