in

Еминем с първа роля в киното след “Осмата миля”

Буууууум! Гледал ли си “Осмата миля”, брато? Ако не си, трябва да се поправиш. Там Еминем рапира, бие се и оправя една Цецка в работно време. Звучи сухо, но в действителност филмът е велик. Гледали сме го преди 19 години, което означава, че сме сравнително стари.

Виж още, брато: Помниш ли малката сестричка на Еминем от “Осмата миля”?

Американският рапър сега отново се връща на снимачната площадка, съобщава “Билборд”, но този път не за главна роля. Маршъл Медърс ще изпълни епизодична роля в новата телевизионна драма BMF (Black Mafia Family), която разказва действителната история на известна престъпна фамилия. Продуцент на поредицата, която ще бъде излъчена по-късно през годината в САЩ, е рапърът Къртис “Фифти сент” Джаксън. Освен това той ще режисира и епизод от нея.

Сериалът проследява историята на престъпна фамилия, участвала в трафика на наркотици и прането на пари в Детройт. Еминем ще се превъплъти в образа на Ричард Уърши-младши, известен като Уайт Бой Рик – най-младият информатор в историята на ФБР, който по-късно става наркодилър и е осъден на доживотен затвор за притежание на повече от 8 килограма кокаин. Вече 52-годишен, Уърши бе пуснат на свобода миналия юни.

Препоръчваме ти: 5 яки неща, които можеш да вземеш с 20% намаление от Fans.bg

Кефи ли те?

Пет забавни мемета от социалните мрежи

ВИДЕО: Талибаните карат блъскащи се колички