in ,

Три метода, които да използваш, за да си сигурен, че си изключил ютията

Вечният въпрос, брато – изключих ли ютията. Задаваме си го всеки път, когато излезем от вкъщи. Наскоро обаче ни се случи да се сетим чак на магистралата, когато вече бяхме твърде далеч, за да се върнем. През цялото време като гвоздей това съмнение се бе забило в съвестта ни и не можеш да го изкорениш. Изключих ли ютията?

Решихме, че е време да намерим решение на казуса, защото излишно ни затормозява. А животът е твърде кратък, за да мислим за ютия, котлони и прочее, а не за яки Цецки или студена бира. Даваме 3 метода, за да си сигурен, че не си на път да направиш пожар.

Глупакът

Първият ни и сравнително сигурен метод е да повтаряш на висок глас фразата “Изключвам ютията” в момента, в който дърпаш щепсела. Казаваш го на висок глас, но с бавна интунация и в същото време така, че хем да го ослмислиш, хем да има шанс да те чуят комшиите. Ще се почувстваш адски тъпо и неловко, но очевидно това ще ти държи влага и после ще си сигурен, че си свършил това, а не си забравил включен електроуред.

Шахматистът

След всяко гладене си го наложи като закон да местиш ютията в друга стая от тази, в която си гладил. В повечето случаи просто я вадим от контакта и я оставаме на същото място в момент, когато много бързаме. И после – бяло петно. Ако обаче я занесеш до друга стая, то тогава ще си сигурен, че тя е изключена. Вярваме, че този метод е с една идея по-разумен от предходния.

Крайният

За най-сигурно ти препоръчваме да изключваш централния бушон. Твърде краен вариант, но така си сигурен, че нито ти си забравил ютията, нито Цецка машата. Вярно, бирата ще е топла, когато се прибереш, но това е бел кахър.

Кефи ли те?

Семейство Адамс тръгва на пътешествие през октомври (ТРЕЙЛЪР)

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Дъщерите на известните! Знаем, че се интересуваш