in ,

3 места, на които всяка кифла трябва да се снима това лято

Лятото е към краят си, а това мотивира Цецките да бъдат още по-активни в социалните мрежи, брато. Има няма още месец и фотосите по бански ще залезат за още година. Е, или поне за онези, които ходят на море само в Китен и познатите у нас курорти.

На като цяло и тази година ставаме свидетели на кадри от едни и същи места. Позите са едни и същи, интериорът също, само лицата са различни. То па едни лица…

CAVO Beach

На Каваци ще намериш плажен ресторант CAVO, където Цецките умрат да се снимат. Завират се в сламени цилиндри и се усмихват сякаш са на път за Луната. Не ни се мисли каква е опашката зад операторите с нервни кифли, чакащи своя ред да се щракнат, после да обработят снимката и да я публикуват. Едни ги качват веднага, а други седмица-две, след като се прибрали от почивката.

Миконос

Е, друго си е на гъзарийката на Миконос. Не го казваме със завист и ние бяхме там, но виртуално. Изгледахме толкова сторита, че можем да захраним National Geographic с кадри за документален филм. Знаем им заведенията, наясно сме вече, че можем да танцуваме по масите, даже вече сме решили и какво ще си поръчаме, ако отидем на там.

На плажче

Е, ако първите две на са ти по бюджета, Цецке, има и трети вариант. Той е на басейн. Важното е да си седнала на ръба, краката да са във водата и да се акцентира на дупето. Другите опции са директно на брега на морето легнала като изплувал тюлен, а ако си с по-едър кокъл, хватката е да се снимаш във водата – я до врата, я от гърдите нагоре.

Бонус:

Пред хотел

Ако всичко изброено вече е постигнато или по някаква причина не те кефи, има още една лъскава и бляскава опция – снимка пред 5-звезден хотел. Никой не е казал, че трябва да си настанена там, това никой или малцина го знаят. Но пък си изглежда шик Цецка на фона на огромен хотел.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Рита Ора е палава и по халат (СНИМКИ)

iPhone 13 излиза през септември, ще има различни размери