3 места, на които всяка кифла трябва да се снима това лято

3 места, на които всяка кифла трябва да се снима това лято

Лятото е към краят си, а това мотивира Цецките да бъдат още по-активни в социалните мрежи, брато. Има няма още месец и фотосите по бански ще залезат за още година. Е, или поне за онези, които ходят на море само в Китен и познатите у нас курорти.

На като цяло и тази година ставаме свидетели на кадри от едни и същи места. Позите са едни и същи, интериорът също, само лицата са различни. То па едни лица…

CAVO Beach

На Каваци ще намериш плажен ресторант CAVO, където Цецките умрат да се снимат. Завират се в сламени цилиндри и се усмихват сякаш са на път за Луната. Не ни се мисли каква е опашката зад операторите с нервни кифли, чакащи своя ред да се щракнат, после да обработят снимката и да я публикуват. Едни ги качват веднага, а други седмица-две, след като се прибрали от почивката.

Миконос

Е, друго си е на гъзарийката на Миконос. Не го казваме със завист и ние бяхме там, но виртуално. Изгледахме толкова сторита, че можем да захраним National Geographic с кадри за документален филм. Знаем им заведенията, наясно сме вече, че можем да танцуваме по масите, даже вече сме решили и какво ще си поръчаме, ако отидем на там.

На плажче

Е, ако първите две на са ти по бюджета, Цецке, има и трети вариант. Той е на басейн. Важното е да си седнала на ръба, краката да са във водата и да се акцентира на дупето. Другите опции са директно на брега на морето легнала като изплувал тюлен, а ако си с по-едър кокъл, хватката е да се снимаш във водата – я до врата, я от гърдите нагоре.

Бонус:

Пред хотел

Ако всичко изброено вече е постигнато или по някаква причина не те кефи, има още една лъскава и бляскава опция – снимка пред 5-звезден хотел. Никой не е казал, че трябва да си настанена там, това никой или малцина го знаят. Но пък си изглежда шик Цецка на фона на огромен хотел.