in

Тръгва нов сезон на лигата на Brato.bg във Фентъзито на Висшата лига

Новият сезон във Висшата лига започва след дни, брато. Ще се лее бира, ще се яде чипс и ще се псува по ВАР. Ние обаче имаме още едно занимание, свързано с елита на Англия – Fantasy Premier League.

Там си правим виртуален отбор с играчите от всички клубове, български играчи. За целта имаш бюджет от 100 млн. паунда, с които трябва да селектираш правилните футболисти. Не можеш да си ги изтеглиш и харчиш, съжаляваме. Всеки един от състезателите си има цена според класата му, а след всеки кръг се дават точки според представянето му в реалните мачове от Висшата лига. Така трупаш точки, с които в края на кампанията можеш да спечелиш много награди от организаторите. Ние не даваме, но стискаме палци да вземеш нещо от баш собствениците на сайта.

Ако искаш да бъдеш новия чичо Пенчо, Жадното или чичо Гошо от Разград, дерзай, брато, защото адреналинът е гарантиран.

Ние от Brato.bg сме създали собствена лига, където се съревновават нашите читатели, а в това число и със самите нас (авторите).

Как става всичко това?
Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи (имаш и резерви), а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са на пейката. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код:

k0qiv3

С него се включваш в лигата на Brato.bg. В нея вече има и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Миналата година бяхме над 500 души. Чакаме те, брато! Покани и приятели. Можеш да се включиш директно и през този ЛИНК!

п.п. Ако си участвал миналия сезон в Лигата, не трябва да влизаш на ново.

Кефи ли те?

Ударен старт на RDMK и Лъчо с “Пряк път” (ВИДЕО)

Челси и Виляреал решават кой е кралят на Европа, ето къде ще дават мача