in

“Барса” намалява заплатите на четирима основни играчи

Ръководството на “Барселона” е решено на всичко, за да оптимизира бюджета, брато. Испанският гранд не може да регистрира новопривлечените Емерсон, Ерик Гарсия, Мемфис Депай и Серхио Агуеро, докато не свие разходите си за заплати, тъй като в момента те надхвърлят с 40% тавана в Ла Лига, стана ясно още преди седмици.

Сега Жоан Лапорта, президентът на каталунците, е взел решение да привика четирима основни играчи на преговори. Целта е Жерар Пике, Жорди Алба, Серхио Бускетс и Серхи Роберто да намалят възнагражданията си. Според клуба, заплатите им са твърде високи на фона на кризата покрай напдемията. Техните намаления ще бъдат съобразени спрямо оставащия им период до края на договора и вероятността да преподпишат след това.

“Барселона” вярва, че техните играчи ще се споразумеят за корекциите на заплатите, което ще позволи на клуба да регистрира четирите си нови попълнения, три от които се присъединиха към безплатни трансфери.

А ако твоята заплата не е намалена и имаш пари за харчене, братоците от Fans.bg предлагат редица оригинални артикули на “Барса”. Можеш да ги разгледаш ТУК!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Цецки местят с голи ръце зле паркирана кола

Спорт и футбол по телевизията в неделя