in

Derma-Act прави август още по-горещ с 50% намаление

Температурите през август очаквано ще са високи, брато, но не колкото намаленията в Derma-Act. Там нещата буквално излизат извън контрол. Дерматологичната клиника, посещавана от някои от най-любимите ни Цецки, обяви редица процедури на 50% – намаление, разтърсващо почти колкото обратите в латино филм. Но за разлика от южноамериканските сапунки, тези цени са напълно реални и не е необходимо да изгледаш 1000 епизода, за да дойде развръзката.

Достатъчно е да си направиш онлайн резервация, а може и по телефона или на място, за да се възползваш от горещото като женски бедра предложение.
От Derma-Act ни споделиха на ушенце, че можеш да си закупиш процедура с 50% намаление от 23.07. до 31.08.2021 г. и да я използваш преди 30.09.2021 г.

А освен това с всяка процедура получаваш ваучер за козметични процедури по избор на стойност 25 лева. Луда работа. Тук е мястото да подчертаем с дебелия флумастер, че намалението не важи за ботокс, мезоконци, козметични процедури, дерматологични прегледи и консултации, както и продуктите на Allergan и Restylane®. За тях попитай допълнително в клиниката. Запиши си час на 02/ 450 80 80 или 0889 741 417 или ни пиши във Facebook. Адресът на красотата: Derma-Act, бул. “Черни връх” 150 или Derma-Act Infinity, ул. “Папрат” 6B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Даниел Асенов – Тайсъна мачка на Игрите в Токио

СНИМКИ: Пияният Рууни с 3 мацки в хотел, спи на стола