in

Истинските фенове си личат на плажа

Лято е, брато, а това означава, че е време да си покажим телесата си, а и резултатите от фитнеса, на останалата част от човечеството. Или поне на тези, които ще делят един плаж с нас. Цяла година сме мечтали за този момент – изрязали сме ноктите на краката, минали сме с машинката от палците на краката до врата и сме си почистили бюрото на работа, защото следващите дни то ще остане празно и неизползвано.

Но за къде си тръгнал, ако не покажеш на останалите плажуващи на кой отбор принадлежи сърцето ти? Именно на плажа си личат истинските фенове. Тези, които и след тежкия сезон носят гордо принадлежности на клуба, с който са плакали и са крещяли от щастие в малките часове на денонощието.

Ние най-добре знаем какво е да си фен. Пътували сме по стадиони, купували сме артикули, драли сме гърла, когато не ни е оставал глас. Но нали се разбрахме, че сега е време за море, слънце, коктейли, бира и позитивни преживявания. Ако и ти като нас си фен, можеш да се уредиш с оригинална плажна кърпа на твоя любим отбор. За това са се погрижили нашите приятели от Fans.bg. Имат на някои от най-големите отбори в света, а също и на любимите сериали. МОЖЕШ ДА ГИ ВИДИШ ТУК!

Кефи ли те?

Новият сезон в Англия започва с прозрачни екипи

Маймуна нахлу в магазин за алкохол и се отряза на талпа