in

5 неща, които можеш да си купиш, ако продадеш гласа си за 50 лева

Ето ни и в изборния ден с нова свежа тема, брато. Сигурно си гласувал, сигурно още не си – изобщо не ни интересува. Няма да те агитираме, ти си имаш глава на раменете и знаеш кво да правиш.

Искаме обаче обърнем внимание на 50-те лева, които някои наши безмозъчни сънародници приемат, за да гласуват за дадена партия. 50 лева срещу 4-годишно доверие и управление на публичния финансов ресурс.

Какво можеш да си купиш, ако продадеш гласа си за 50 лева?

Нова скара

Винаги има нужда от нова скара, брато. А както знаеш, 50 лева са много пари за скара, така че от премията ще ти останат пари и за два килограма пресно смляна кайма от телешко и свинско месо. Мелиш 60 на 40 в полза на свинското, нали знаеш? После цър-пър по потник на терасата и си напред с материала. Ще ядеш един-два пъти и ще имаш скара. Други може да имат милиони левове, да си купят нови коли, по 10 апартамента и да крадат с гъза си, но ти… ТИ ЩЕ ИМАШ НОВА СКАРА.

Две каси бира

Каквото и да изкараш, не го ли дадеш за пиячка, не си никакъв българин. Само гледай бирата да не е топла, че за 50-те лева може да не си се минал, но за биричката пикня ще си е истинска прецаквация. Искаме да си го представиш – две гаси бира, които можеш да удариш с аверите на два пъти, а може и наведнъж, ако сте жадни. А едни други… 4 години ще пият и ядат на гърба ти.

Но едни хора… Едни хора, които са купили гласа ти за 50 лева, ще се радват на много ласки от леки жени, щото имат власт. А ти имаш 50 лева. Кой е по-добре?

Нещо за колата

Квото и да купиш за колата с 50 лева, то пак ще се строши. Даже и 500 да дадеш, пак ще се строши. И нова кола да купиш, то ще се строши друго. Разбираш ли, че нема смисъл да си продаваш гласа, ако искаш да смениш биалетки, тампони или просто маслото. То и парите не биха стигнали за всичко описано.

Докато едни хора… Едни хора ще купят нови коли с гаранции и няма да имат никакви проблеми на пътя.

50 лева не стигат за винетка.

50 лева не стигат за нов стоп.

50 лева не стигат да си оправиш климатика, даже и да го напълниш.

50 лева не стигат за квото и да е, тва са най-безсмислените 50 лева в живота ти.

Бъди жив и здрав! И си опичай акъла!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Конър Макгрегър счупи крака си срещу Дъстин Порие

Пет мемета с Киелини и Сака (СНИМКИ)