in

Три прогнози на Brato.bg за финала на Евро 2020

Време е за финал, брато. Англия и Италия се изправят един срещу друг за място в историята. Първата на “трите лъва” или Втората на “адзурите”? Това е големият въпрос, чийто отговор ще дойде около полунощ. Арена на сблъсъка е митичният “Уембли”, както би казал Боби Борисов. Дано не коментира довечера, не можем да го изтърпим отново.

Седим в деня на мача и размишляваме, но не кой ще ни управлява през следващите 4 години. Това сме си го решили. Искаме да направим финала още по-вълнуващ и ще сложим някой лев на мача. Тук е мястото да те посъветваме каквото и да правиш да не изпадаш в крайности. Играй умерено, няма да станеш неприлично богат от спортни залози, единствено може да затънеш в борчове. Ако не можеш да се владееш, бий Х на тази статия, защото тя не е с цел комарджйиство, а да си чешеш крастата, както се казва. Нас ни е яд дори когато загубим 10 кинта. Не си мисли, че играем с големи суми. По-добре да изведем Цецка на вечеря или да излезем с приятели на по бира. Дотук с лекцията, време е за нашите 3 прогнози за мача Англия – Италия.

Голове

Очакваме малко попадения на финала. Едва ли откриваме топлата вода, но все пак държим да си кажем, че за нас мачът е под 2.5 гола. Лошото е, че явно така го виждат и букмейкърите, които дават нисък коефициент за тази опция.
Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 1.44

Точен резултат

По пътя на логиката, очакваме един гол да реши мача, ако говорим за редовно време. Тук е мястото да кажем, че няма изявен фаворит. Англия е домакин, никога не е печелила, има твърде голяма еуфория и още по-големи очаквания. Това е нож с две остриета. А Италия играе освободено, в големи периоди офанзивно и разчита на силното си оръжие – колективът. И все пак нещо ни подсказва, че този път ще ликуват “трите лъва”. Рано или късно и те трябва да спечелят голям форум, а едва ли ще имат по-добра възможност от тази.

Точен резултат: 1:0 за Англия
Коефициент: 7

Другият ъгъл

Ако си от онези, които са твърдо убедени, че Италия ще триумфира, то ние сме харесали две опции. Едната от тях е Италия равенство няма залог. Ако мачът свърши Х, то ти не губиш фиша, а залогът ти се възстановява. Там ставката е 2.1. По-сигурната донякъде опция е краен победител. Успех на “адзурите” е оценен с 2.

Прогноза: Италия равенство няма залог
Коефициент: 2.1

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Мускулести Цецки, които ще те сгънат като 5 лева в гъдулка

Фен на Англия си татуира предварително титлата