in

Ето какво да НЕ консумираш, ако искаш да отслабнеш

Глей ся, брато, ние не можем да го спазим тва, дето ше ти кажем, но ти се опитай и ще видиш, че ефект ще има. Ще има! Да бъде! Да бъде и пребъде!

Газираните подсладени напитки са един от най-големите врагове на отслабването. Списание “BMC Public Health” пише, цели 20 процента от калориите, които консумираме през деня, идват от напитки. Ама не знаят колко бира пием, затва са само толкова процентите.

Ако консумирате 2000 калории на ден, около 400 са от напитки – кафе, чай, енергийни напитки, плодови сокове, алкохол. Но една от тях съдържа най-много калории – газираната подсладена напитка. Треа ти кажем, че в сладките плодови сокове има и аспартам и разни други благинки, дето ти се натрупват по тялото и накрая почваш да вдигаш кръвно. Гот е!

Това проучване показва, че средностатистически човек консумира между 35 и 141 калории от газирани напитки и броят им варира в зависимост от възрастта. Експертите посочват, че тази напитка допринася за увеличаване на теглото, пише БГНЕС. С други думи, консумираните калории от газирани напитки всъщност са от захар и според някои данни може да има между 35 и 61 грама захар! ДА, БЕ! ЧАКАЙ И НИЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕМ ПАК!

Изследване, публикувано в “International Journal of Behavioral Diet and Physical Activity”, установи, че дори хора, които спортуват, щом пият тези напитки, все пак наддават на тегло.

Ако обичате газирани напитки, би било разумно да ги замените с други, по-здравословни напитки, за предпочитане вода.

Запомни го тва и другият път като ти дадат нещо ГАЗИРАНО И СЛАДКО, просто стани и си тръгни. Направи се, че имаш работа. Навий си алармата на телефона и се направи, че некой те търси.

Ше измислиш нещо!

Айде! Жив и здрав!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Аре на бас, че не си виждал 48-цилинтров мотор Кавазаки

Българин ще пази срещу Реал Мадрид, Барселона, Атлетико и др. в Примера дивисион