in

Виктор Танев озвучава книгата на Стоичков

Едно легендарно четиво ще се сдобие с най-модерен формат, брато. Най-продаваната биография у нас – „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков, ще бъде достъпна за българските слушатели на аудиоплатформата Storytel.

От 8 юли феновете на Кавалера на “Златната топка” и всички, които искат да научат повече за пътя към успеха на легендарния номер 8, ще имат възможност да го направят и слушайки.
“Историята” е озвучена от актьора Виктор Танев, чийто глас е познат от дублажа на редица филми. В рамките на 14 часа слушателите ще “минат на живо” през златните страници в живота на най-успелия ни футболист. Голямата изненада е, че прологът на биографията е прочетена от самия Стоичков.

След рекордния тираж от 70 хиляди “Историята” отдавна стъпи и на международния пазар. Превенета е на английски, испански и полски. Издателят „Софтпрес“ сключи договор с най-голямото международно издателство Penguin Random House книгата стана достъпна в аудиоформат за испаноговорящите на платформата на Amazon Audible.
С края на пандемията “Историята” отново ще тръгне на международен тур.

Кефи ли те?

Дневникът на Джоузеф Диксън в България

Амбър е татуирала тялото си на 98% с над 600 татуса (СНИМКИ)