in ,

Два дни без мачове на Евро 2020 – какво да правиш?

Изпаднахме в истерия, брато. Груповата фаза на Евро 2020 приключи. Общи линии отпаднаха само македонците. Толкова много мачове се играха, а накрая напред продължиха 16 от 24 тима. Следващите два дни ги пиши дъждовни, тъй като програмата предвижда пауза. Лошо. Какво да правим? Даваме няколко идеи.

Поговори с жената

Знаем, че е крайно, дори радикално, но все пак трябва да видиш какво прави жената. Още ли е на същата работа, има ли нови драми в любимия й сериал, къде още е ударила колата. Жена ти ще се зарадва на този миг на внимание. Можеш дори да станеш хиперактивен и да й досаждаш, за да й писне от теб и да си свободен за 1/8-финалите. Знаеш, че там драмата ще е голяма. Тези два дни бъди внимателен, отзивчив, постели си за елиминационната фаза, брато. Няма какво да те учим.

Други спортове

Гледай крикет, голф или нещо още по-тъпо, за да можеш да оцениш прекрасния Цар Футбол, брато. Тези дни на почивка от Европейското ползвай да се нахъсаш още повече, когато почнат мачовете, за да дойде време, в което не мигаш пред телевизора, докато съдията не надуе свирката в 90-тата минута. Хипнотизиран да си.
Разгледай и намери алтернативни мачове също. Тия дни играят Китчи и Порт МТИ от Шампионска лига – Азия. Вниманието ни привличат още Ебусуа – Интер Алайс от Гана и Жонбук – Чианграй от ШЛ на Азия пак. Идеално е, мачове има, стига да ги намериш.

Върни амбалажа

Събрали сме адски много бирени бутилки. Вече ги прескачаме, а Цецка не спира да ни мрънка. Имаме две каси пръснати у дома. Върнеш ли ги, може да събереш кинти за поне 2-3 двулитровки, макар че това не е бира, ако ни питаш нас. И за поливане на цветята на става. И все пак не е лошо да поразчистиш терена, защото тепърва пивото ще ти върви. Напълни и хладилника с необходимите мезата. Абе изобщо подготви се така, все едно пак ще има пандемия. Финале гранде не е далеч!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fans.bg (@fans_bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Родители маймуни се радват на своето новородено бебе

Новото парче на Alex P е “чил”, но и с много истини (ВИДЕО)