in

Разкарай газираното, като Роналдо и още съвети за топ форма за морето

Лято е, брато! Вярно, завиваме се с родопски одеяла и носим зимни шапки, но все пак е лято. Пипнатите синоптички по телевизията ни обещават топли дни и водата по морето на чай в близко бъдеще. Време, в което и ти ще имаш време да се пипнеш, за да изглеждаш прилично на плажа. Споко, няма да те караме да правиш диета с тения, както е било модерно преди бая време. Живеем в 21 век, има и други решения, брато!

Разкарай газираното

Съветът е лично от Кристиано Роналдо, брато! Реакцията му по време на пресконференция, в която махна шишетата с “Кока Кола” от масата, а след това размаха минерална вода и посъветва да пием от нея, коства 4 млрд. долара на производителя на газирани напитки. Остави това, но генерално всичко подобно само ти пълни стомаха и дори не утолява жаждата ти. С какво да си пиеш водката? Пак с вода, бе, брато! Не ти е вкусна? Вземи един буркан компот тогава, макар че и в него има бая захар.

Не яж до преяждане

Човек трябва да се храни разумно. Това го знаем лично от Малката Перука, който ни чете редовно. Не ти казваме да гладуваш, а да се ядеш по малко. Идеята е да спреш да го правиш малко преди да си се наял. Ако продължиш, ще преядеш, ще пръцкаш гадно и ще си имаш шкембе. Дай поне да разкараме постоянните газове, молим те!

Пий вода!

Пак с тази вода, ще кажеш, но е така, брато. Пийн много вода, махни я д-р Радева какво казва. Защо да не я слушаш ли? Защото от сигурни източници знаем, че онзи дето я хвалеше още се налива, но на Онзи свят. Та пий вода. Умножи теглото си по 0,03 и ще разбереш по колко трябва да консумираш всеки ден.

Лягай си рано

Организмът има нужда от почивка, брато. Как да ти го докажем? Помисли как реагира тялото ти на пиянските вечери в Студентски град сега и преди 10 години. Има разлика, нали? Последният път, като се “наковахме” трябваше да си вземем болничен една седмица, а дори нямаше повод за пийването. Спри с цъкането на игри по нощите или гледането на онези канали. Няма да изпуснеш нищо, ще го дават пак. Вземи се наспивай, ако искаш да изглеждаш в добра форма за плажа. Ти това искаше, нали?

Покажи мускули

Нямаш? Всеки има, брато. Споко, няма да те караме да правил лицеви опори и клякания с медицинска топка. Последното Цецките го правят за дупе, но няма значение. Предлагаме ти да се подложиш на мускулна стимулация при нашите приятели от Derma-act. Няма да те режат, споко! Те имат нов уред за скулптуриране на мускулите от последно поколение, който предлага изключителни възможности за персонализиране на процедурата според физическата форма и целите на пациента. Уредът позволява прецизно насочване както към малки, така и към големи мускулни групи за постигане на конкретни резултати-подчертаване на мускулния релеф. По време на процедурата мускулите се стимулират с директни електрически импулси чрез технологията, която спомага за изграждането на сила и маса в мускулната тъкан и прави мускулите по-издръжливи на физическо натоварване.

Най-често процедурата се прилага в зоните на корема, седалищните и бедрените мускули. Tретирането на мускулната тъкан с ултразвук пък води до 30% увеличаване на дебелината на мускулите само за 6 процедури.

Няма какво да се бавиш, защото процедурите сега са намалени значително – 119 лв. до края на октомври. Да, тъкмо ще имаш време да покажеш плочки на морето. Давай смело, гларус такъв!

Кефи ли те?

Руският национален отбор разочарова Путин

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Готини Цецки с повечко месце