in

Пес патрул: Филмът от 20 август само в кината

L-R: Zuma (voiced by Shayle Simons), Rocky (voiced by Callum Shoniker), Skye (voiced by Lilly Bartlam), Chase (voiced by Iain Armitage), Marshall (voiced by Kingsley Marshall), and Rubble (voiced by Keegan Hedley) in PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master.

Този август създадените от британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман анимационни герои от световния феномен Пес патрул ще превземат и големия екран с Пес патрул: Филмът. Обичаните от малки и големи кутрета от спасителният отряд Пес патрул и техния предводител Райдър се отправят на най-вълнуващата и опасна мисия досега – да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да разруши Адвенчър Сити.

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити.

На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Режисьор на Пес патрул: Филмът е Кал Брънкър (Бягство от планетата Земя). Сценаристи са Били Фролик, Кал Брънкър, Боб Барлън, по герои от анимационния сериал, създаден от Кийт Чапман. Продуцент е Дженифър Додж. Поемаме на вълнуваща мисия с Пес патрул: Филмът от 20 август само в кината.

Кефи ли те?

Отиде си мъжът, който имаше 38 жени и 89 деца

Not Safe For Work
Click to view this post

Салма Хайек провокира: Добрите стари времена