in

Най-скъпото паркомясто в света

Цените на имотите скачат, брато. Ама си скачат стабилно. Все очакваме да паднат, но това така и не се случва. Ок, ще чакаме още. Но тенденциите са други. Вече има нов рекорд на имотния пазар. Поне не е у нас, въпреки че и тук има извращения. В Хонконг паркомясто за един автомобил бе продадено по-скъпо и от роден национал – 10,2 милиона хонконгски долара, което прави около 1,3 милиона щатски долара.

Говорим за място в нов елитен жилищен комплекс на хълма Виктория. Това е най-престижният район на острова, където живеят милиардери. И все пак е тъпо. Името на купувача не се съобщава. Според изданието в комплекса е купила четири жилища Анджела Лян, четвъртата съпруга на починалия миналата година магнат от Макао Стенли Хо. Смята се, че тя е придобила имотите за 1,3 милиарда хонконгски долара (167, 5 милиона щатски долара).

Строителната компания е продала още няколко паркоместа в комплекса на цени около 1,2 милиона щатски долара. Високите цени на жилищни, търговски и офис помещения в Хонконг се обясняват с недостига на парцели за строителство и хълмистия терен.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Имаме снимка на Мия Халифа за петъчното ти настроение

Чу ли химна на Евро 2020? (ВИДЕО)