in

С кого още да се сбие биячът от “Капана” в Пловдив?

Една история разбуни духовете у нас, брато. Ресторантьор наби уличен търговец без основателна причина, а това отприщи хорско недоволство. Стигна се до протести пред заведението, а обществото поиска възмездие. Вероятно ще го получи, тъй като се вдигна голям шум, а у нас това е доказателство, че е идеален момент съдебната ни система да се направи, че функционира. Ние си знаем в действителност каква е ситуацията.

Ок, биячът вече е арестуван. Но очевидно това няма да е достатъчно. Очевидно е и че той таи агресия, има спортна злоба и обича боя. Значи трябва да му намерим съперници от неговата категория, така не е интересно. Всеки може да набие по-слаб от него било то социално или чисто физически. Трябва схватката да е по-равностойна, а защо не и да е от страната на аутсайдера. Така обществото ще е доволно. Кои обаче може да са потенциалните съперници за един такъв шоу мач?

Калоян Караджинов

Наскоро изгоря за 2 години, след като би съдия в мач от окръжната група. Има още хляб в Караджинката, но няма да е във футбола, тъй като вече е на години. Може обаче да се преквалифицира в бойните спортове, поне за кратко. Един мач с побойника от Пловдив ще му поизчисти реномето след последните скандали около него. А и да се бие съдия е лесно, Кайо трябва да се докаже пред по-сериозен съперник. Имаме мач като в Тиндър!

Динко

Позабравихме го този човек, а той умира да раздава правомощие. И двете му ръце са готови за справедливост. За всеки случай в джоба си носи и свински опашки. В Пловдив граница няма, но Динко е готов да отстоява реда на “Капана” – стар занаятчийски квартал на града. Обича и да е герой, а една победа срещу побойника на Митко ще му вдъхне допълнително самочувствие и ще си позволи някое друго видео от скъпо возило, в което да обяснява кой какъв е. Давай, Динко! За теб сме!

Кубрат Пулев

Банално, знаем, но пък и Кобрата се нуждае от съперници. Последният път загуби, но едва ли иска да слезе от ринга с поражение. Време е да се върне към победите. Едва ли този скандал му се е понравил и дори и да се е отказал от спорта, сигурни сме, че би се върнал за още един мач. Кобра, накарай ни да се гордеем с теб отново!

Криско

Наскоро прочетохме, че Криско се е заканил да се бие с Дани Илиев и Георги Валентинов. Разбира се, беше шега от страна на рапъра, разкрил подробности преди планираната за 11 септември бойна галавечер в софийската зала “Арена Армеец”. В действителност обаче Криско все повече гледа към спорта. Неотдавна пусна поредица, с която показа как влиза във форма в залата за фитнес. Сега пък е част от ММА шоу, явно си го влече. Един такъв двубоя ще покаже докъде е стигнал. А ако загуби…е, няма да ни разочарова особено.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Плаж състарява посетителите в смразяващ трилър на Шамалан (ТРЕЙЛЪР)

Той е на 14 годинки?!?