in

Китай заличи Джъстин Бийбър и Лейди Гага от “Приятели”

Китайска комунистическа партия посегна на сериала “Приятели”, брато. Целта бе да се цензурират Лейди Гага, Джъстин Бийбър и южнокорейската група Би Ти Ес от специалния нов епизод на сериала, съобщи АФП.

Дългоочакваният нов епизод от култовата поредица беше излъчен от три китайски стрийминг платформи, но кадри с участието на някои от гостуващите звезди и препратки към ЛГБТ общността бяха изрязани от управляващата Китайска комунистическа партия.

Американската певица Лейди Гага трябваше да отмени турнето си в Китай през 2016 г. заради срещата й с тибетския духовен водач Далай Лама.

Канадският изпълнител Джъстин Бийбър е блокиран от Пекин след 2014 г., след като публикува своя снимка от храма Якусуни в Токио, в който се почита паметта на загиналите във войните, водени от Япония.

Кей-поп звездите от Би Ти Ес предизвикаха недоволството на Китайската комунистическа партия миналата година, когато не споменаха китайците, загинали в Корейската война в изказване за “болезнената история” на региона.

От китайските стрийминг палтформи iQiyi, Youku и Tencent Video не отговориха на въпросите на АФП за това какви са били причините за цензурата на кадрите от епизода.

Кефи ли те?

За феновете на DMX! Излезе нов албум на рапъра след смъртта му

Плаж състарява посетителите в смразяващ трилър на Шамалан (ТРЕЙЛЪР)