in

Стотици мръсни чорапи като протест пред заведението на побойника на Митко

Нещо грозно се случи в пловдивския квартал “Капана”, брато, отприщило добротата на иначе състрадателните българи. Собственик на заведение реши, че може да изкара комплексите си, агресирайки на уличен търговец, изхранващ се от продажбата на чорапи. Насилието този път разбуни духовете, въпреки че през годините сме ставали свидетели на много случаи, в които свидетелите са излизали с номера “не съм видял нищо”.

Този път е различно. Клиентите на заведението на Ивайло Панов защитиха пострадалия, а по-късно пловдивчани намериха оригиналин начин, за да изкажат своя протест. Над 100 души оставиха мръсните си чорапи пред заведението на агресора.

Нестандартният начин за изказване на позицията тръгна от социалните мрежи с цел да защити невинния Митко, който от години изхранва семейството си, като продава чорапи на посетителите на артквартала, любимо наше място. Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира, като започна проверка за нанасяне на лека телесна повреда и за хулиганство.

Изводът е, че трябва да устояваме правата си, брато, както и тези на хората около нас. Ако си мълчим и си затваряме очите, няма да стане по-добре. Напротив. Хора като Ивайло Панов трябва да разберат, че няма да толерираме повече агресия на пътя, в заведенията, пред тях и където и да е било. Мястото на такива хора не е сред обществото!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lachezar Vlahov (@followmeoninsta89)

Кефи ли те?

Кой ще спечели финала в Шампионската лига?

ВИДЕО: Бой между фенове на Ман Сити и Челси преди финала в ШЛ