in ,

5 извода след „Приятели: Отново заедно“

Изгледахме специалния епизод, посветен на “Приятели”, брато. Най-великият сериал, правен някога. “Дързост и красота” също не е лош, но на моменти е леко разводнен. А ни се искаше да гледаме американския ситком в 8578 епизода, но уви.

“Приятели” приключи през 2004 година, когато Рос, Рейчъл, Моника, Фиби, Чандлър и Джоуи оставиха клучовете от апартамента и отидоха да пият кафе. Оттогава не спираме да ги гледаме отново и отново. А сега, на 27 май, излезе и въпросното продължение, в което актьорите си припомниха емблематични мигове от снимките. Хареса ни, признаваме. Имаме и 5 извода, които решихме да ги споделим с теб.

Не видяхме децата на Рос

В серията с продължителност от близо час и 40 минути видяхме много от участниците в сериала, сред които Джанис и Гюнтер, но така и не показаха порасналите вече Ема и Бен. Децата на Рос имаха периферни роли в “Приятели”, но щеше да е любопитно да ги видим на живо сега, повече от 15 години по-късно, за да разкажат техните спомени за снимките. Е, за Ема това би било трудно, но Бен все ще има какво да каже.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Химията между Рейчъл и Рос

От продължението стана ясно, че Рос и Рейчъл са имали влечение един към друг не само на снимачната площадка. Двамата признаха за химия помежду си, която обаче не е имала своето продължение. Стискаме палци Рос все пак да е стигнал поне до 3-та база.

Не са приятели

Най-тъжната от всички констатации е, че всъщност шестимата не са приятели. Всеки един от тях говори с уважение за останалите, но и признава, че не държат близки отношения. Матю Пери например разкри, че всеки път, когато се засече с някого, плановете им се променят и говорят с часове без значение с кого са били допреди това. Кортни Кокс пък допълни в края на епизода, че се надява следващата им среща да не е след 15 години. Истината е, че медиите от години говорят за техните охладнели отношения, подобно на актрисите от “Секса и града”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Силата на публиката

Матю Пери призна, че е изпитвал сериозни притеснения всеки път, когато зрителите на живо не са се смеели на шегите му. Актьорът допълни, че е бил наясно със сериозността на проблема му, но въпреки това се е влияел от публиката. Сценаристите на свой ред също са взимали предвид емоциите на зрителите и именно те са били в основата отношенията между Моника и Чандлър да се задълбочат в сериала. По темата отношение взе и Кортни, която призна, че смехът на тълпата й е давала допълнителен стимул.

Рейчъл беше със сутиен

За съжаление тойзи път не видяхме зърната на Рейчъл. Не знаем колко са епизодите, в които сме виждали тези симпатични “бутони”, но щеше да е добре, ако тази тема беше разискана от водещия Джеймс Кордън. Търсен ефект ли е или просто Джени така е искала. Уви, Джеймс не отвори темата, а Анистън бе елегантно облечена. Нищо, ще си върнем старите епизоди.

Кефи ли те?

Забавни мемета от социалните мрежи – има и с Миа Халифа (СНИМКИ)

Кой ще спечели финала в Шампионската лига?